Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

kentavar

Потребител
  • От него общо

    135
  • Регистрация

  • Беше тук

За kentavar

  • Рожден ден 03/23/1973

Местоживеене

  • Град
    Sofiq

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Mitsubishi Space Star 1,3
  • Интереси
    Mitsubishi and Japan cars

kentavar's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

2

Репутация

  1. Това е тема, в която искам и аз да споделя моя проблем със скоростомера на Спейс стар 1,3 бензин. При градско шофиране (10-15 км) проблем с показанието на скоростомера нямам, но при извънградско шофиране след 80-100 км стрелката пада на нула. Забелязвам, че май се влия от преключвателя на парното. При изключване от скорост и спускане по наклон за около 2-3 минути скоростомера се включва. Отначало си мислех, че проблема е в датчика на скоростната кутия, но не съм много сигурен. Някой имал ли е подобен проблем. Имал съм случай, при който съм карал от Пловдив до София без да се включи скоростомера, показанията за изминати километри не се отчитат, а борд компютъра започва да показва по-голям разход. Буксата на датчика е чиста, но проблем си има. Замислям се за проблем, като студена спойка по таблото също. Ако имате решение споделете го.
  2. И аз се интересувам от начина за смяна на изгоряла крушка.
  3. Много благодарности на Пламен. На скоро го посетих за смяна на шарнир и останах много доволен. Майстор и страхотен човек.
  4. Благодаря ти колега! Направих така както ме посъветва. Смених сензора MD374437 (IFS J5T60572A) и обортомера си заработи както преди.
  5. Според мен ако е датчик, той или работи или не работи. А обортомомера в началото само прекъсваше т.е. при запалване първоначално работи, след което спира за около 5 минути и след това си работи.
  6. Рестарта не помогна. Минаваме на план Б - сваляне на таблото. Аз също не очаквах, че след рестарта да проработи обортомера, но бях длъжен да пробвам. А как най-лесно мога да демонтирам таблото?
  7. Благодаря за отговора. Ще се възползвам от съвета. Мисля, че акумулатора ми е добре. Алтернатора също зарежда както трябва.
  8. Благодаря за отговора колега. Ако е проблема е механичен ще се опитам да намеря табло от някоя морга и да пробвам. В тоя случай не се сещам за друго.
  9. Не съм правил "рестарт". Но ще пробвам. Искаш да кажеш, че се дължи на грешка.
  10. Днес пак сме без обортомер. :icon_hmm: Дайте съвет какво да правя.
  11. привет колега, нямам такъв диск. съжалявам, но не мога да помогна.

  12. Продължение на темата: Вчера след запалването на двигателя изненадващо обортомера проработи от само себеси. Сега работи както преди - нормално. Но причината да почива цяла седмица остава загадка. Ще видим до кога ще работи....
  13. Привет колеги, Искам да се допитам до Вас за следния проблем, който имам от скоро с моята звездичка. Преди около 2 месеца забелязах,че обортомера спира да отчита след потегляне за около 5 минути докато мотора достигне нормалната си температура. Иначе колата си работи нормално. Но от скоро отказа да показа окончателно. Не съм наясно дали проблема е чисто механичен или управлението му се извършва по електронен път. Двигателят си работи нормално без прекъсване или нещо притеснително, разхода е нормален. Ако някой е имал подобен проблем нека сподели как го е решил. Благодаря на отзовалите се предварително. :good:
  14. За Блу принта днес ми казаха, че е била дъщерна фирма на Феби. Цената на диска е на половина спрямо Ате и това ме разколеба.
×
×
  • Създаване...