Премини към съдържание

Пазаруване онлайн


Препоръчано мнение

Здравейте!

 

По-скоро ще събирам мнения за този начин на пазаруване за подводни камъни, плитчини и водовъртежи, които могат да потопят всякакъв бюджет. На всички ни е ясно, че артикули поръчани от вън, излизат по-евтино. Е, реших и аз да се хвърля в дълбокото. Харесал съм си няколко аксесоарчета за Lancer 08, но цените в БС направо могат шоково да те откажат. Открих този сайт : http://www.sgpetch.co.uk/ Увериха ме, че предлаганите от тях аксесоари са оригинални, тъй като се усъмних, колко са евтини. Пример : капак за резервоар в БС е 335лв, а при тях под 74 паунда с тяхното ДДС и транспортни разходи, но само за Англия. Отделно за доставка от там до България открих транспортна фирма, която взима 5% + по 1 паунд на кг. Имате ли наблюдения и опит в онлайн пазаруването?

 

 

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

По принцип подводни камъни излизат от недоглеждане . Например при поръчка на части от Англия а всъщност частите идват от старана извън Е.С. Тогава се плаща ДДС и мито . В случаят щом са потвърдили заплатени такси на острова няма нужда от притеснения поне от тази гледна точка .

С пейпал ли става заплащането ?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...