Премини към съдържание

Вече втора година в моя Galant 2.0


rafaelo

Препоръчано мнение

Тоя дърт модел и аз не го харесвам,но я виж тоя SAAB и пак си помисли грозни ли са шведските турбо зверове (4х4 300 к.с. и с много възможност за тунинг) :).

Тоя веКе бива :yes3:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да кажа за този Автомобил. Великолепен 9-5 Аеро. От всеки детайл лъха комфорт и солидност. Единствено задницата не ми харесва колкото всичко останало и въобще самата снишаваща се назад линия на покрива. Полегатото задно стъкло би пречило на добрата видимост назад. Но наличието на турбо компресор, пулта за управление на аудио системата и климатроника, както и впечатляващия дисплей над него, двойното задвижване, двойката високотехнологично изглеждащи ауспуси и това че е СААБ, променят нещата.

 

Най-после един истински ценител и разбирач :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Най-после един истински ценител и разбирач :)

 

Колкото и да не ми се иска да го признавам,има много добри европейски коли и тази е една от тях.Мислите си за всевъзможен тунинг,турбо,компресори,а хората са го измислили отдавна. Въпреки,че мога да си навлека гнева на много хора,Сааб 9-5 98г. с 260 к.с. е малко по скъп от Галант ЕА (5-6-8 000 лв.),да имат си и те доста проблеми и скъпи части,но преди фейслифта от 2006 година,не бих си взел Сааб,по простата причина,че я няма тази красота на колата,да бърза е,но не е красива.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

но преди фейслифта от 2006 година,не бих си взел Сааб,по простата причина,че я няма тази красота на колата,да бърза е,но не е красива.

Спамим в темата на Рафаело мощно, ще ме прощаваш брат.

Сааб са едни от най - грозните(за мен)автомобили, което не означава, че нямат достойнства, като изключваме по - новите, които го докарват на вид вече :yes3:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И аз допълнителнло да си дооспамя темата, Saab-a е 900S с турбо и интеркулер 180HP. Годината и е 87-ма ако не се лъжа. 9-5 са гадните модели по нови :) този специално е много различен от тях.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...