Премини към съдържание

Мнение за дискове Brembo


Препоръчано мнение

Налага се да сменям задните дискове и накладките на Спейса и ми предлагат дискове Brembo и накладки TRW. Някой ползвал ли е от евтината серия дискове на Brembo, че ми се струват много евтини за да са читави.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ползвал комплект предни дискове и накладки от евтината серия на брембо на фиат пунто и бях много доволен. Спираха супер и при висока температура въпреки, че не бяха вентилирани и изкараха много километри. За това и на Range Rover-ра сложих заден комплект от същата серия. Купувал съм ги на фиата 2006-7, а на джипа 2007-8 до колкото си спомням и дисковете са си още същите(на джипа). Само не знам дали вече не е паднало качеството.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Предните горе-долу стават, за задните съм чувал, че е възможно да имат и шупли даже. Все пак това е най-евтината серия и целта е ниската цена, не някакво по-високо качество от останалите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не знам но май по скоро израза за тези дискове и накладки е стандартна серия, не евтина серия(с ниско качество) както се изразихме с колегата Владимиров. До колкото съм запознат от тази серия нагоре вече се променят много неща материал, вентилирани и двойно тройно вентилирани и т.н. Но според мен и стандартната серия на коментираната марка би трябвало да е на ниво все пак са си име и не би трябвало да се излагат. Аз лично пак бих си сложил такива ако ми гарантират, че не взимам менте както беше когато купувах за фиата и джипа.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

В Англия същите Brembo са 30 паунда двата диска. Пак излиза горе долу същата цена.

Редактирано от mitaka_1
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не си заслужава !

 

Аз също се бях подвел от марката Брембо преди няколко години . Много са некачествени и като материал и като изработка , лесно се кривят и бързо се износват .

В момента избирам в средния ценови диапазон без значение от марка !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...