Премини към съдържание

Колта ми гасне


Препоръчано мнение

Аз имам същия проблем.. Смени го,но ако имаш пари за ново.. Аз си взех втора ръка и същата работа.. С ЕКУ-то винаги всичко е възможно,но трябва да си голям карък..А това не е моторче като при скучните германци.. Просто ел.-магнитен клапан.. Може да се отваря и да се чисти,но най-вероятно като мен нищо няма да разбереш.Най-добре сменяй!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За отварянето сме го правили наскоро , зачистено е. Пък смяната колега е първото нещо което може да се направи, но в момента ми е важно да локализирам източника на самия проблем,зачетох се в ръководството и схемите по ел веригата.... всеки съвет ще е ценен по темата.

поздрави

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами започвай по ред - свещи,кабели,бобина,степ клапанът,ТПС,дросел,ЕКУ.. Всичко провери..

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Хайде някой да помогне де....:(

има ли някое реле,датчик или нещо такова на Колта, което отговаря за тоците към степ мотора и оборотите, колата си върви много добре, а няма ниски обороти и гасне...

Редактирано от maroki
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 11 месеца ...

Колеги и аз да попитам. Моята започна да гасне на свободна. На газ гасне почти мигновенно, на бензин чат пат се мъчи, но повечето пъти гасне. Кабели и свещи са сменени като първо си помислих че е от тях. Да добавя че центровката ми е пипната от добър газаджия и колата си работеше повече от добре с месеци. Като намаля консумативите (изключа фарове, парно, т.н.) чат пат задържа на бензин и на газ, чат пат пак гасне. Когато е студена на бензин задържа на газ пак гасне. Стъпков мотор?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...