Премини към съдържание

Мирис на бензин


каризмич

Препоръчано мнение

Здравейте,

 

Напоследък няколко човека ми казват, че отзад колата смърди на бенз. Това става, когато запаля. Ако е загряла, не се усеща такова нещо.

То е ясно, че бензинова кола няма да мирише на понички(макар че на мен лично точно на такова ми мирише от ауспуха), ама нещо не ми се нрави миризмата на чист бензин, а?

Някакви идеи как да установя, дали имам примерно кофти маркучи от подаващата помпа? Огледах ги и на око нищо не ми направи впечатление.

Редактирано от каризмич
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Когато двигателя е студен сместа е обогатена и си мирише.....ако нямаш някаква драстична промяна в разхода, може да си спокоен..и при мен е така на Маздата сега в студовете.....

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И при мен миришеше на бензин, най-често се усешташе когато заредя, когато покарах малко и миризмата спираше. Оказа се, че резервоарът ми е леко спукан на няколко места ( на самия резервоар има закрепени предпазни ламарини и точно където са захванити на всичките места беше спукано). Така че огледай си добре резервоара.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...