Премини към съдържание

крушки за дисплея на климатроника


GT PoWeR

Препоръчано мнение

След като ми изгоря една от крушките на дисплея на климатроника( Галант '97) реших, че е доста рядка и отидох в сервиза на Ратола. Там след кратка справка в компютъра излезна въпросната крушка на цена 18лв :o :o :wacko: !! Добре , че нямаха на склад. На връщане от там спрях в една "Автомания" и си взех две подобни за 3 лв и паснаха идеално :rolleyes: !

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз си купих от Пловдив от "Викиват" за почти цялото табло.Беше изгоряла тази на жабката,на управлението на фаровете и на халогените.Струваха стотинки, а само за тази за управлението на фаровете ми бяха обявили 14 евро :icon_doh: преди това в някакъв "специализиран магазин". Накрая си я направих за 60ст.

Да взема да ги произвеждам и да им ги продавам, :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 4 седмици ...

А друга случка имах аз днес ,свързана с дълго обикаляне по магазините, и накрая пак опрях до Ратола(добре че бях в Пловдив)Беше изгоряла крушката на стоповете която е габарити и стопове в едно(12V/21W/5W).В повечето магазини само като им покажех старата , поглеждаха със съжаление и пак продължаваха с вестника.Докато накрая в Ратола на цена от 4лв.с ДДС(без отстъпка) усилията ми се увенчаха с успех.Бях много приятно изненадан.

Ако някой има подобен проблем дано му спестя обикалянето с този пост.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...