Премини към съдържание

BF Goodrich G-Force Profiler ?!


Препоръчано мнение

Колеги егати и тъпотията, бихте ли ми помогнали с намирането на читав доставчик на гуми и по - точно на този модел - BF Goodrich G-Force Profiler 205/40/17", егати и мъката е с него! Че е яко добра гума е факт и че издържа поне 21000 километра, по всички сайтове за гуми го пишат този факт (tyretest.com), само че тъпото е че доставката е сууууупер мудна, аз си поръчах две като едната дойде на 2-рата седмица и после уж за още три чаках направо, но всъщност дойде само ЕДНА след 2 месеца и половина (3 месеца) :icon_doh: :icon_doh: :icon_doh: , направо бях издивял от чакане и ся съм с две чисто нови отпред със DOT 2011, а на задните колела има една гума която е с DOT 2004 и е 80Y, а другата е с DOT 2008 и си е 84W (като BFGoodrich-ките). Така че колеги умолявам ви ако познавате читав доставчик на гуми, моля помогнете ми да си поръчам още две чисто нови !!! Вече звънях и в http://www.barzgumve.com/ и в Гуми център Диана и в Маргел и на всякъде ми казват, че трябва да се направи поръчка и да се чака едно ми ти от 3 до 6 седмици минимум :icon_doh: :icon_doh: :icon_doh:. От човека дето ги закупих тези две чисто нови, той ми каза, че вече зимни му докарвали и ... "те въобще не си правят труда от Mishelin Germany да пускат матрицата за още 2 гуми за теб примерно, а и защото ти е рядък модела като ширина височина и цолаж" :icon_doh: . Просто нямам думи от такива коментари, така че се надявам някой да ми помогне да си сложа (закупя) още две чисто нови гуми на колата си от тази марка. Благодаря ви предварително :)

 

П.П. Също така ако някой има втора употреба от същия модел, с DOT от 2006-та нагоре, бих ги купил веднага :)

Редактирано от cpurage
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз разпитвах за този модел...и след 14 дена ми казаха, че не могат никъде от България и Румъния да ми я доставят.....ако искаш точно този модел....ще чакаш.....:)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Аз разпитвах за този модел...и след 14 дена ми казаха, че не могат никъде от България и Румъния да ми я доставят.....ако искаш точно този модел....ще чакаш.....:)

 

Именно, точно това казват всички и нали ти каза аз колко чаках за предните две дето са ми в момента цели 2 месеца и половина :icon_doh:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...