Премини към съдържание

малко помощ с цел популяризиране?


sandimen

Препоръчано мнение

значи аз съм от Видин, и съм на 19г. в моя град има 4 галанта '97 и според мене тва са единствените коли в града-всичко друго са имитации на Машината :good: ако можете да помогнете да покажем и на другите хора какво по-точно е кола и как трябва да изглежда!!!! дайте линкове с клипчета с галанти, защото снимки имам много и който иска мога да му пратя,но клипчетата са ми само 2-3.а иначе официалния сайт на Галант е www.galants.org и там има нечовешки машини просто.айде чакам вашта помощ :mitsu-smiley: :mitsu-smiley: :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, виждам, че си на 19 и си се ориентирал много правилно коя е истинската кола, аз се ориентирах разбрах коя е истинската кола като бях малко по-голям от теб, тогава за първи път видях тази кола и се влюбих... от тогава до сега това колата за мен, няма друга!

 

Карал ли си някога този автомобил? Возил ли си се поне? :D

 

Относно популяризирането на автомобила... погледни в под форум фотогалерии има няколко филмчета с тези коли, но истинската грация е когато си в автомобила и го управляваш!

 

Няма такъв автомобил!

 

Някой беше казал, че сме сектанти!!!

 

ДА, сектант съм и сектата ми се казва "ГАЛАНТ" !!! :D :icon_thumbup: :icon_rock:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

ами не още не съм се возил,нито карал.правих опити да ми дадат едно кръгче,но все пак кой луд ще си даде бижуто на един 19-годишен пич :rolleyes: а иначе само като я вида тая красавица си забравям проблемите и грижите.онзи ден на кръстовище един от собствениците на Галант го понастъпи и като видях кво може тва чудо...направо можех да си умра щастлив :icon_thumbup: :mitsu-smiley: :rulez:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Наистина човек може да си загуби акъла по тази кола както по жена... :icon_angel: и все пак ако не си се качвал поне да се повозиш непременно го направи..., а след това се приготви за безсънни нощи и мечти по новата ти изгора! Следва кредит от банка и покупка на такъв автомобил! :D Така, че спокойно има начин човек да намери покой в желанията си и мечтите си! :D :D :D

 

Ако искаш все пак да се опиташ да усетиш как се чувства човек в автомобил като този, те съветвам да прочетеш внимателно мненията на aga и vlad, там където описват автомобилите си! :icon_thumbup:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Порови из разните сайтове за видео - ето например тук

http://www.youtube.com/results?search_quer...p;search=Search

http://video.google.com/videosearch?q=galant

Пусни които намериш интересни :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 3 седмици ...

Sandimen, между другото имаш много добре изразени черти на Галанта от аватара ти, дали да не използваме нещо от него за следващия проект за тениски на клуба!? :icon_angel: :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

момчета ако искате само ми дайте мейл и веднага ви пращам снимката :good: щом е за каузата.само не забравяйте откъде сте я взели нали :icon_blush: поне тенисчица едничка :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...