Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

ЗА СПЕЦИАЛИСТИТЕ


InsomniA_1

Препоръчано мнение

Забелязвам от известно време от 24часа към 8 прекарвам в този форум понеже работя в НЕТ зала и не ми стана ясно как на едни хора се дава обяснение а на други изобщо зададените вапроси са непокътнати и щом има големи познавачи на марката не би ли трябвало да се обръща внимание на всеки или повечето четат руския вариянт на този форум и после вписват тук прочетеното там или има и друго повече се обръща тук внимание на членовете на клуба и ако е така ние останалите каде сме?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Не разбрах точно какъв е въпроса ти, но ще се опитам да го разтълкувам изречение по изречение.

Това че работиш в интернет зала е чудесно, но не помисли ли, че повечето хора ходят на работа и нямат такава възможност за интернет време, особено за хоби свързанo с Мицубиши?

В тази връзка тук е форум, а не онлайн чат за решаване на проблемите ти с колата и всеки отговаря колкото знае и прецени, че може да бъде полезен.

Та като стана въпрос за внимание не мисля, че на теб не ти е обръщано достатъчно, защото ти отговорих на ЛС, пък и във форума.

Хората пишат в повечето теми, които имат смисъл и развитие.

Относно разделението на членове и потребители аз не виждам такова.

Все пак мисля, че членовете дискутират по-близки теми, защото се познават, ходят на срещи, внесли са годишни такси и малко или много този сайт се крепи на тях. Те разбира се имат и повече права, ползват намаления за магазини, бензиностанции, сервизи.

Ти нали щеше да заминаваш и да консервираш колата?

Там Krasko ти отговори доста изчерпателно :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моето заминаване няма нищо общо с въпроса и все пак ти благодаря за отговора а относно консервирането на колата мисля че получих добър отзив но има добри теми тук които не се разискват но това си е ваша работа и не искам да се меся просто изразявам мнението си ще се радвам ако само на мен ми е направило подобно впечатление :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • Admin

Мисля че до известана степен си прав. Аз силно се надявам някои хора да повишат активността си във форума. Тoзи въпрос съм го повдигал многократно, но нали знаеш, че това не става насила :)

Донякъде се успокоявам, защото липсват почти напълно така наречените мнения тип "баластра" характерни за интернет пространството на други автомобилни форуми, където преобладават точно такъв тип.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Все пак всички тук сме малко или много завладяни от една машина и една марка :mitsu-smiley: така че всеки би се радвал да научи повече за своята машина и ако има проблем да разбере как да го отстрани по указаните начини и ние по пресните почитатели на марката да зачетем и попием като гъби информацията която се подава :icon_thumbup: Благодаря на всички които помагат тук

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, че има някакво делене на хората.

 

Нормално е всеки да взима отношение по нещата които е компетентен, нормално е повечето само да четат... но все пак твърде малко хора пишат... :icon_blush:

 

Вярно клуба е млад и сега е отпускарски сезон....но дано по-скоро приобщим още активни членове, а настоящите взимат по-дейно участие - от всеки има какво да се научи така че - пишете хора! :good:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...