Премини към съдържание

mitsubishi colt 1.6


Препоръчано мнение

Здравейте! Тази пролет си купих мицубиши колт 97-а година, 1.6 16 клапана. За съжаление имам един проблем от както съм го купил и той е следния: когато подам повече газ в ниските обороти имам някакво придърпване. Това е между 1500 - 2000 оборота...след това нямам проблем, но ако искам да я карам нормално ми придърпва и не мога да разбера от къде е проблема. Смених свещи, горивен филър, но не се оправи. Нуждая се от съвет какво да правя, защото ми омръзна всеки майстор да е на различно мнение и накрая същото.

Редактирано от Emil Dimitrov
Писането на КИРИЛИЦА е абсолютно задължително!!!
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колега! Като за начало те призовавам да пишеш на кирилица. Относно твоя проблем веднага ти давам съвета който искаш - Компютърна диагностика, ул. Емил Марков, Ицо, gsm: 0888 744 156. Отиваш при човека, прави ти диагностиката и ти казва. Лично аз съм убеден, че киловолтовите кабели са ти за смяна, но това на осцилоскопа веднага ще се види. Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега:)А и да питам тук вав Варна има има ли места и времена в които се сабирате така лубители:)

 

Разбира се! Погледни в раздела за сбирки и ще намерш темата за Варна. Присъствието е задължително :D

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Имам същият проблем , но при мене не е от кабелите а от бубините ;) едната е смених скоро ще дойде време и на другата :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Кабелите и лулите под самите бубини... Има ги в Ратола като отделна част, въпреки че ми бяха казали че са неразделима част от бубината. 45лв е бройката без ДДС на лула. Ако сте сменили само кабели с някакви уж японски нищо чудно да се задълбочат нещата с придърпването. Аз лично бях дал 70лв за двата кабела вместо 110без ДДС от Ратола (а и ги няма налични - никога)и беше плачевно положението и след 1 ден ги подарих на един приятел който след месец ги хвърли. На TESLA е доста по добра изработката и въпреки че бях скептичен, че за 30лв ще ми предоставят нещо, което да върши дори някаква работа, реших да ги пробвам. Е това са едни от най сладко похарчените 30лв за Колта. Просто вече като натиснеш в ниските обороти колата си ускорява плавно.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

  • преди 2 месеца ...

А колега, каква е цената на самата бобина, че колтчето ми не пали и се самнявам в бобините. Мерси предварително :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...