Премини към съдържание

Препоръчано мнение

Здравейте, горди притежатели на любимата ни марка коли! Имам Спеис Стар 2009 година и се получи един проблем, като искам да уточня че аз не съм много на ясно с механиката на автомобилите. Проблема е, че ми се прецака някакво цилиндърче от системата на съединителя и което е по-интересно че в магазините в Сливен казват че го няма и трябва да чакам някаква доставка. Това е цилиндърчето от което тече течността от системата. Толкова ли е трудно за откриване? Къде да го намеря, за какви пари или може да бъде ремонтирано? Благодаря ви предварително за помоща.

Редактирано от Mitsubishi
Цялата тема в едно изречение....
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А бре градски, от къде я намери тази звезда 2009г. след като последния от модела е произведен 2004г. Или залежала бройка някъде си намерил или незнам. А и би трбвало да е в гаранция още.

По питането - това цилиндърче и всякакви оригинални части може да намериш в Ратола или Балканстар. Най-добре изпрати лично съобщение на Miroslav от този форум, човека ще ти обърне внимание, обясни и намери всички което те вълнува :)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да бе, обърках годините - 1999 ми е бричката, а тази персона Миро как да го намеря че нещо нямам опит с форумите? Благодаря!

Редактирано от Mitsubishi
Не използва главни букви
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...