Премини към съдържание

Странно пукане


Препоръчано мнение

Здравейте колеги,имам следния проблем на Галант EA5W-2000г.:–При движение с много ниска скорост,при натискане на педала на спирачката,отпред в ляво се усеща някакво пукане.При по-висока скорост това не се усеща.Когато това пукане се появи,погледнахме колата отдолу и се разбра,че правия носач е за смяна.Аз обаче,реших да пробвам с рециклиране.След като отново сложихме,вече рециклирания носач,пукането спря и всичко си беше ок.Но само след 300-400км.отново започнах да усещам странното пукане при натискане на спирачката при ниска скорост.Тогава взех направо друг прав носач и след като го сменихме,отново всичко си беше ок.И днес,след изминати 100-120км.след смяната,пак имам пропукване,повтарям пак-само при много ниска скорост,при натискане на спирачките. :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Моят съвет е : на всеки 100 км. слагай рециклирания носач, а след това на 300 км. новия и после пак отначало, докато ти омръзне да ги сменяш...:D

А като ти омръзне, кажи от къде си за да те насочим към специалист, който да ти открие проблема, защото така по интернет диагнози трудно се поставят..:)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Отиди рециклирай и кривия и ще се оправи.

 

Да пукането се получава и при разбит шарнир на кривия носач... най-добре се провери всички шарнири така и така ще я гледаш

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...