Премини към съдържание

Копче за отпускане на ръчната спирачка


Препоръчано мнение

Здравейте, днес се появи следния проблем. Тръгвам сутринта за работа, отпускам ръчната и усещам как копчето на ръчната изхвърча ... поглеждам го ... има две щивчета, с които се закрепва към дръжката - супени са. Гаранцията дали ще ми покрие това чудо , че кой знае колко пари ще ми искат за дръжката.

Редактирано от kr0tal
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не се притеснявай!И при мен така стана преди година.

Залепих го със топъл пистолет/силикон на пръчка/.

Така е с пластмасите.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мен жена ми го счупи и поне в Бургас гаранцията не го покриваше(тя кво ли покрива).Ама така и така не се намери.После ми подариха едно от един блъснат,че оправихме проблема.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да минах покрай Балканстар и отговора беше "Проблема е механичен, гаранцията не го покрива .. натиснал си го накриво явно". Е какво да му натисна накриво бе ... баси копчето. Все едно да се счупи волана и да ти кажат че на криво си го въртял. Ще мина аз покрай една автоморга , където видях че има ударен Колт. Ама се излагат ... за едно копче да се правят като знаят, че вината не може да е в мен.То копчето се счупи, като дърпах ръчната(а не като го натискам) ... просто изхвръкна. Ма както и да е ... да се задавят с тия 15 лева дето искат за него. Съжалявам само, че реших те да ми пребоядисат 3 надрани елемента по застраховката. Трябваше друг сервиз да избера. Аман от Балканстар! На всичкото отгоре чух от приятел, че имало случаи да заменят разни части от колите, които обслужват и да пробутват прецакани. Не знам до колко е истина но ... вече се чудя дали да не сменя сервиза за боядисване и то съвсем сериозно.

Редактирано от kr0tal
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...