Премини към съдържание

Електролуминисцентни материали?


masterross

Препоръчано мнение

Колеги, Имаше една тема, където беше публикувана информация за някакви фирми, които изработваха такива табла по поръчка. А и някои беше писъл за този материал, от къде може да се намери. Та ако някой си спомня за тази тема или знае от къде може да се намери електролуминисцентни материали ще се радвам да сподели.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, Мисля, че намерих каквото ми трябваше: http://stores.ebay.com/GlowinWire_Backlight-panel_W0QQ_fcidZ34QQ_fsubZ1728396018QQ_sidZ652281098QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em322QQgbrZ1 Аз лично ще ги ползвам за направата на такива панели: http://www.formymercedes.com/morepics.asp?img1=W211-1.jpg&img2=w211-2.jpg&img3=w211-3.jpg&img4=w211-4.jpg&img5=w211-5.jpg&img6=w211-6.jpg&img7=w211-7.jpg Но колегите могат да си правят, така желаните табла :) Поздрави!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Не е много по темата, но някой да знае от къде мога да си купя готов неон за багажника (бял) ? Имах един 18W но се повреди безвъзвратно, по магазините намирам само по 11W, или разни с диоди.

 

Нещо такова:

http://img6.imageshack.us/img6/3493/ll00911.th.jpg

 

Целта не е гъзария, а да свети. Някой ако знае верига магазини където да продават по-мощни лампи от 11W да казва. Предполагам майсторите ще знаят нещо по въпроса.

Редактирано от vladimirov
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Някой ако знае верига магазини където да продават по-мощни лампи от 11W да казва.

 

В моя багажник има монтирани 2 бр. от този вид : :link:.

Редактирано от sunnyboy115
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

И върши ли някаква работа? Повечето неони за компютър са студен катод - два диода в края на един светловод, или това е с тръба. Всъщност моята тръба май още е здрава, трябва да я пробвам на 220V дали ще тръгне и после да правя ново захранване за 12V. (Или да си купя една хубава >20W, от магазина 220V и да я преправям);

 

http://www.tmt-elkom.com/357/tmt/jpg/lumtela/m3016.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Малко е тъп въпрос: вие какво толкова правите нощем, на тъмно в тия багажници, че ви трябва по-силна светлина от стандартната? :icon_hmm:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Ами като го напълниш целия с разни багажи не достига светлина другия край на багажника. Ако ти притрябва нещо определено сред багажите е проблем, а и изглежда по-добре.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...