Премини към съдържание

Защо?


Mitsubishi

Препоръчано мнение

Момчета, днес реших да видя в dir.bg Mitsubishi какви коли предлагат и останах много учуден, защото на снимките (вижте и вие тук) са показани много стари модели на Паджеро и на L200. Мисля, че това е много грешна политика на фирмата вносител, в случая това е БалканСтар. По-добре да нямаше никакви снимки, отколкото стари такива. Вие как мислите, дали пък да не се обадим на БалканСтар да си опреснят снимките, защото това тяхното е по-скоро антиреклама, отколкото обратното?

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

те си имат техен сайт, който го актуализират отвреме навреме и нещата са горе долу наред. това са снимки в свободното пространство и никои не се занимава с тях вероятно

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

А бе какво да си говориме.Ако зависи от мен всичките ще ги уволня до един! :mad: като погледна снимката на евото побеснявам :icon_censored:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Името на марката е написано с малка а модела с главна буква :haha: но най ми харесва модела Pahero Sport(офроуд) :hysterical:

 

и ас изкам един ОфФрод ! :lol:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...