Премини към съдържание

Проблем скорости


T-rex

Препоръчано мнение

Отварям тази тема да се оплача и да видя някой може ли да помогне :icon_blush: Колата е Lancer, 1.6, 16V, 95г. Имам "лек" проблем със скоростите и по-конкретно при превключване на втора предавка се усеща съпротивление в лоста, а понякога се чува и шум като престъргване :icon_crying: Същото, но в по-малка степен важи и за 3-та предавка. Друго което забелязах е, че при превключване на 3000 оборота се усеща най-много(или поне аз така го усещам). Когато колата е на място предавките влизат без проблеми. Предполагам е от синхронизаторите или просто износване. Смених и маслото за всеки случай. Без успех. Майстор ми каза, че съм за скоростна кутия. Ще помоля ако може някой да каже по описаното на какво мнение е. И последно знаете ли за някой майстор на скоростни кутии околко Плевен. Друг вариант, според мен по-добър, е да си купя от някоя морга. Лошото е, че тези коли не са често срещани в България и ще трябва да проуча преди да взема някоя в състояние като моята. Мисля да поизчакам докато въобще не влиза предавка(въпреки че много ме дразни). Мерси предварително на всички :)

 

P.S. Дано няма подобна тема :rolleyes:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Иди при Пламен Пенчев - срещу "Карпет".

Ако ти трябват части - при Ива на "3-ти март" или при Мирослав от форума.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Влез в предната тема !

Това са единствено синхронизатори, при мен е същия проблема , имам ударена кола и мога да ти дам кутията , но тя е в същото състояние.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...