Премини към съдържание

Нов Галант Sport Edition


bonevsy

Препоръчано мнение

Да се похваля отново. Вече имам нов Галант.

Колата ми дойде от Германия. Както по-горе писах колата е с първа регистрация 5 месец 1999 година. С 2.5 V6 мотора на 131 000 км. Модела е Спорт Едишън. Имала е двама предишни собственици. Със сервизна история е и с лепенки за сменени консумативи (ремъци, масла и т.н). Взехме я от последния собственик лично. Колата имаше лек удар отпред. Хората са почнали да си я правят и имаше купени чисто нови - фарове, мигачи, воден радиатор, преден капак. Само че са им казали много пари в сервиз за сглобяване и боя и собственика се е отказал.

Бронята имаше 20 см пукнато, иначе здрава. Двата предни еърбега бяха излезли.

От тук купих нова предна маска, еърбеци, дюзи за чистачки и казанче на хидравликата, че беше малко спукано и не ми се лепеше.

Дадох я на тенекеджиите да боядисат предния капак, маската, бронята и да оправят задните вежди, че беше тръгнала ръжда.

Сега колата вече е перфектна :icon_thumbup:

Със спортни пружини EIBACH, с оптитронно табло. Няма чукане на повдигачи, няма тропане на предница. С два комплекта джанти (15-ки със зимни гуми и 17-ки Borbet с летни).

Още даже и не е почистена след бояджиите.

Проблема е, че сега като безработен не съм сигурен, че ми е нужна кола, а и без доходи няма поддържане. Засега още в сервиза, където се съхранява колата има 3-ма, които идват и се пазарят да я вземат. Но засега се въздържам от пазарлъци. Може да си намеря работа и тогава...

post-1284-1240603848_thumb.jpg

post-1284-1240603853_thumb.jpg

post-1284-1240603858_thumb.jpg

post-1284-1240603864_thumb.jpg

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега, прекрасен автомобил :wub: Пожелавам ти много приятни мигове и стотици хиляди безаварийни с Галантчето! Ако е толкова голям финансовия проблем - консервирай я, пък скоро нещата ще се оправят :good: :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Малко неудобен въпрос, предвид че евентуално може и да я продаваш после... но наистина съм любопитен за колко успя да я спазариш от собственика в състоянието, което спомена?! За частите не ме интересува после - имам представа колко излизат... но е интересно немецът за колко се е разделил :)

 

Така или иначе - това не е тема за разговор... Честито за придобивката. Ако имаш възможност - задръж я още известно време... вярвам, че ще си намериш работа, а колата изглежда прекрасно!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Честито колега. По мое мнение спорт едишън-а е най-красивия от галантите. Няма ли да ти е тежко да се разделиш с него? Опитай да го задържиш. Аз също карам такъв галант и няма да си го продам каквото и да става. Помисли преди да направиш тази грешка. Знаеш ли, в един филм има реплика - "И нека силата бъде с теб". Аз ще я перефразирам така - "И нека Галанта бъде с теб".

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...