Премини към съдържание

Заглъхване на радиото, Outlander?!


Препоръчано мнение

Здравейте!

Outlandera е на три месеца 2.2 дизел Instyle, Rockford Fosgate с девет говорителя. Откакто съм го взел, радиото постоянно заглъхва и се оправя. На CD този проблем го няма. Пробвах всякакви настройки, изключих системата която автоматично увеличава звука при висока скорост, но заглъхването се появява постоянно и радиата не са съвсем чисти според мен (съвсем леки пращения от време на време). Иначе символа "st" за стереото си свети, не е като да се включва и изключва. Онзи ден в БС го провериха и казаха че са изключили някакви междинни станции, които можели да го объркват. Били проверили радио усилвателя и антенния сигнал, всичко било наред и нищо повече не можели да направят. Но веднага след като си тръгнах, установих че няма никаква промяна. Върнах се разбира се, казаха че това е външен елемент за Мицубиши (музиката?!), през седмицата да оставя колата за наблюдение, ще я видят и ще отправят запитване към централният офис в Холандия и ще чакаме отговор оттам за моя проблем. Нямам избор ще трябва да отделя време и за това, но някой има ли подобни наблюдения и оплаквания за музиката. На CD всичко е супер, но като мина на радио адски се изнервям?!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Сега като се замисля и аз съм го имал този проблем ,но не съм го взимал на сериозно , защото сменям на друга станция и се оправя.

Хайде виж какво ще излезе като го закараш в БС , че взе да ме притесняваш сега с това.

 

 

 

P.S. Аз съм с Lancer 1.5 INVITE от 2008-ма Юли.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Да, на всички честоти ми заглъхва.

 

Аз съм запаметил станциите. Често като превключа от една на друга позиция липсва музика. На мястото на стерео индикатора светва WAIT. Това понякога продължава над 20 секунди. Дразнещо е и няма логика на процеса. Не знам това ли имаш предвид? Иначе като хване станция радиото работи супер имам музика на места, на които никога не съм имал.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

На мястото на стерео индикатора светва WAIT. Това понякога продължава над 20 секунди...
А пробвали ли сте да изключите автоматичното поддържане на честотата/станцията - AF.
Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Когато купувах колата г-н Йошида ме инструктира всички настройки на радиото да бъдат off, за да работи добре. Мисля, че има предвид за локалните радиостанции (с по-силен сигнал), за донастройка на честоти и другото е като хванеш определена радиостанция дали автоматично да я търси (например радио 1 в Благоевград е на една честота, но в София е на друга) и когато преминаваш между радиостанциите, то автоматично го търси и може би тогава се бави.

Когато включих някои от настройките "on" въпреки инструкциите, при влошаване на качеството на приемане, радиото издаваше няколко сигнала и се прехвърля на друга радиостанция. Направих всичко off и нещата се оправиха!

Съжалявам за лаишкото обяснение, но книжката не е пред мен. Да уточня аз съм с навигацията.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Когато купувах колата г-н Йошида ме инструктира всички настройки на радиото да бъдат off

При мен всички настройки са на OFF, стереото си свети и подобно нещо с wait не ми се е случвало, но все пак си заглъхва. Понякога обаче се появява и лек шум, не постоянен, сякаш радиото не е на точната честота, а стерето си свети без прекъсване.

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...