Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tsenov76

Потребители
  • От него общо

    8
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

tsenov76's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Много летен джип :icon_crying: Във вторника ми замръзна при Алпин Дизел от ОМВ, горивен филтър сменен преди 20000км. поради същата причина. В БС казаха че може и да не се сменя филтъра, посъветваха ме за добавка, седя цял ден да се размръзне при тях и оттам пак в ОМВ, Алпин дизел догоре, отделно добавка за един резервоар (60л). В сряда сутринта същото. Айде пак в БС, т.к. бях минал само 8км. от дозареждането и добавката и в БС казаха, че т.к. филтъра събира много гориво, то може добавката да не е стигнала навсякъде. Голяма простотия с тоя двигател (2.2 2008г.), уж 4х4, високопроходимо, но предназначено само за летни условия!
  2. Същият проблем имах и аз преди два месеца. Оутландер 2.2 2008г. на 40000км., още при първите минусови температури, същите симптоми, светна лампа и влезна в сервизен режим. Полека-лека, без мощност стигнах до БС, 180лв. смяна на горивен филтър и готово. От БС казаха, че горивния филтър се сменя на 60000км., но при нашите горива... Зареждам само на Лукойл, мислех че техния дизел е най-добър?! Ако и други имат подобни проблеми, нека споделят къде зареждат!
  3. При мен всички настройки са на OFF, стереото си свети и подобно нещо с wait не ми се е случвало, но все пак си заглъхва. Понякога обаче се появява и лек шум, не постоянен, сякаш радиото не е на точната честота, а стерето си свети без прекъсване.
  4. Здравейте! Outlandera е на три месеца 2.2 дизел Instyle, Rockford Fosgate с девет говорителя. Откакто съм го взел, радиото постоянно заглъхва и се оправя. На CD този проблем го няма. Пробвах всякакви настройки, изключих системата която автоматично увеличава звука при висока скорост, но заглъхването се появява постоянно и радиата не са съвсем чисти според мен (съвсем леки пращения от време на време). Иначе символа "st" за стереото си свети, не е като да се включва и изключва. Онзи ден в БС го провериха и казаха че са изключили някакви междинни станции, които можели да го объркват. Били проверили радио усилвателя и антенния сигнал, всичко било наред и нищо повече не можели да направят. Но веднага след като си тръгнах, установих че няма никаква промяна. Върнах се разбира се, казаха че това е външен елемент за Мицубиши (музиката?!), през седмицата да оставя колата за наблюдение, ще я видят и ще отправят запитване към централният офис в Холандия и ще чакаме отговор оттам за моя проблем. Нямам избор ще трябва да отделя време и за това, но някой има ли подобни наблюдения и оплаквания за музиката. На CD всичко е супер, но като мина на радио адски се изнервям?!
  5. Едва онзи ден успях да мина през БС и проблема със застопоряването на седалките го оправиха за 30 минути. Сега са ОК, с бутоните от багажника се сгъват и застопоряват но не разбрах какъв им е бил проблемът. Имам и друг проблем с музиката, радиото ту заглъхва ту се оправя, но за това ще пусна нова тема.
  6. Наскоро разгледах един сайт в Щатите за продажби на Outlander, и там видях доста интересни опции, включително мрежички и кутии за багажник. Може би и тук се предлагат, макар и с поръчка. Относно сгъването на седалките с копчетата от багажника, пробвах всякакви варианти, включително със задържане на копчетата, но резултата си е един и същ, налага се да отварям задните врати и да ги досгъвам с цел да се застопорят. Тези дни ако ми остане време ще мина през Балкан Стар да експериментирам с друг нов Outlander, да видя как е. Но може ли някой да се похвали, че при него се сгъват на 100% и се застопоряват?!
  7. Здравейте! Да се похваля, от един месец съм горд собственик на Outlander 2.2 дизел. Като цяло, джипа е страхотен и много стабилен на пътя, със страхотно ускорение, но днес го паркирах на една стръмна улица, така че колелата да не са в една равнина. Резултата беше че много трудно се затваряше задната врата (багажника). Веднага щом го преместих на равен терен, пак пробвах затварянето на багажника и всичко беше ОК. Т.е. притеснен съм, че това е чисто нов автомобил и подава много лесно на посукване (при това джипа беше абсолютно празен). Има ли някой друг подобни наблюдения, найстина ли толкова лесно купето подава?! Друго питане: при мен с бутоните от багажника, задните седалки никога не се сгъват на 100% и се налага да отварям задните врати за да ги застопорявам, което като цяло доста обезсмисля тези бутони. Как е при вас? Имам и още едно не чак толкова значително въпросче: около запалката (е, аз не си взех запалка и е само куплунг 12V) има един червен пръстен, който при мен не свети, а си мисля че би трябвало да свети?! Как е при вас? Мерси предварително за всички мнения!
×
×
  • Създаване...