Премини към съдържание

go6oel

Потребител
  • От него общо

    43
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което go6oel е написал

  1. go6oel

    Заявка за суичъри

    0886/69-57-97 Георги Георгиев, Благоевград
  2. go6oel

    Заявка за суичъри

    Пуснах на лично исканата информация за gsm-ма ми! Какво става...?
  3. go6oel

    Заявка за суичъри

    Здравейте, отдавна не съм се включвал във форума и затова нямам почти никаква информация за суитчърите. Платих си поръчката за 1 бройка, но досега нямам никаква информация дали са произведени, доставени и т.н. Моля, да ме осветлите по въпроса. Ако са пропаднали нещата как да си възстановя преведената сума! Благодаря предварително!
  4. go6oel

    Заявка за суичъри

    парите са внесени през ПРОКРЕДИТ Благоевград
  5. go6oel

    Заявка за суичъри

    Здравейте, съжалявам ако заради мен се е забавила цялата поръчка, но не съм влизал отдавна във форума! Днес напрвих превод на посочената сметка. Реф.№82058556. От банката казаха, че парите утре ще бъдат във Вашата сметка. Ако суитчера се свива при пране, моля заявката да бъде променена от 2XL на 3XL (при положение, че отговаря на размера на якетата). Още веднъж извинения!
  6. go6oel

    Заявка за суичъри

    За мен също една бройка - XXL (якето го поръчах такъв размер).
  7. go6oel

    Заявка за якета

    И аз си получих якетата. Благодаря!
  8. go6oel

    Заявка за якета

    Изпратих адрес на "лично", дали е получен или не съм се справил с изпращането?
  9. go6oel

    Заявка за якета

    Браво! Тъкмо си нямах яке! Пък и ще се изфукам с него :rijden: !
  10. go6oel

    Заявка за якета

    Поръчаха ли се вече якетата или още се чака някой да плати?
  11. И на мен ми се случи подобно нещо! Пътувахме от Хисаря за с. Чифлика (през Шипка) на 02.03.2009 г. На картата показан път поне ІІ-ри клас, но стигнахме до едно село и пътя свърши, свърнахме насам-натам и стигнахме до с. Асен (голямото ми дете се казва Асен). Върнахме се на главния път и по по-нисък клас поне на картата стигнахме Шипка и т.н. Дори пуснах e-mail до BG map, че не са им верни картите, но никаква реакция.
  12. Изкарахме си страхотно, за което благодаря! Децата също бяха впечатлени, дори направиха класация къде искат да отидат отново! Естествено, че планетариума беше страхотно изживяване за тях. На връщане по маршрута през Доспат, Сатовча, Г. Делчев, Разлог, Благоевград сякаш бях единствената кола. И аз направих малко снимки, но в момента съм в ремонт и едвам си стигнах до компютъра!
  13. Днес преведох на посочената сметка! Малко, но от сърце! Не знам дали ще мога да присъствам на 09 май!
  14. Честито и на двама ви! Много безаварийни километри!
  15. go6oel

    Заявка за якета

    Дайте, актуализиран списък със заявките! Мен още ме няма в списъка!
  16. go6oel

    Заявка за якета

    За мен: 1 бр. XXL 1 бр. S за детето Кога и на кого да плащаме? Ако не е фатално късно, може ли якетата да дойдат на срещата в Пампорово?
  17. Когато купувах колата г-н Йошида ме инструктира всички настройки на радиото да бъдат off, за да работи добре. Мисля, че има предвид за локалните радиостанции (с по-силен сигнал), за донастройка на честоти и другото е като хванеш определена радиостанция дали автоматично да я търси (например радио 1 в Благоевград е на една честота, но в София е на друга) и когато преминаваш между радиостанциите, то автоматично го търси и може би тогава се бави. Когато включих някои от настройките "on" въпреки инструкциите, при влошаване на качеството на приемане, радиото издаваше няколко сигнала и се прехвърля на друга радиостанция. Направих всичко off и нещата се оправиха! Съжалявам за лаишкото обяснение, но книжката не е пред мен. Да уточня аз съм с навигацията.
  18. go6oel

    Заявка за якета

    Здравейте, Едва ли якето ще дойде само за мен до Благоевград, така че трябва да ме ориентирате като Ви дам мерките си! Аз съм 1,76 м висок и тежа 93 кг. Объркан съм защото като прегледах дрехите, които нося има размери L, XL, номера 52, 54. Благодаря предварително!
  19. Надявам се, че датите няма да се променят и остават 10,11,12 април. (Цветница)
  20. Благодаря, за мен тогава апартамент! Очаквам инструкции за плащане, сметки и т.н.
  21. Здравейте, аз съм нов член на форума и притежател на мицубиши, пък и скоро не съм ходил в Пампорово. Искам да попитам следното: Ако ще идвам, то ще е със съпругата и двете ни деца на 5 и 8 години, обявения апартамент за двама може ли да ни събере всичките и при какви условия? За храната разбрах, че за децата се доплаща. Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...