Премини към съдържание

Eclipse 1999 или 2000


Препоръчано мнение

Здравейте фенове на марката :icon_n_king: Въпроса ми може да ви се стори малко досаден, но навърших 18 и идва време за първата ми собствена кола, че се колебая между модел 1999 г. и модел от 2000. По екстериора и при двата модела има неща, които в единия ми харесват повече а в другия по-малко. Други пореки наблюдения от тая кола нямам, така че ако може да си кажете мнението и за двете ще съм благодарен. Ясно е, че като ида на място и покарам и двете една от тях ще ми легне на сърцето но все пак трябва някак да вляза във форума. :D :mitsu-smiley:

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

За мен еклипс като се каже се сещам само за един и това е втора генерация,не че аз карам такъв но той ще си остане най култовия!

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Друго си е втората генераци-1999. :) И аз имах колебания, но като видях първо 3-та генерация еклипс и след това 2-та такава, и нямаше много варианти. Изборът беше направен на мига :) .

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Дам, и аз не мисля, че има място за сравнение. Просто Eclipse си се подразбира 2г (1999). Но пък си зависи и какво търсиш, защото 2г е кола, която няма кой знае какви екстри, но все пак това си е спортен автомобил и дет се казва не му е в кръвта да има екстри. Тук е въпрос на личен избор, но най-вероятно и ти като нас бързичко ще се насочиш към 2г като го видиш на живо с друго око (на купувач)

Линк за коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора.

Можете да публикувате мнения, ако сте регистриран. Ако имате регистрация, моля влезте, за да публикувате от своя профил.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Поставен текстов формат.   Вместо това поставете като обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Връзката ви е вградена автоматично..   Показвайте като връзка вместо това

×   Предишните ви действия са запазени.   Изчисти редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създаване...