Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Nikon

Потребител
  • От него общо

    154
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж

Nikon's Постижения

Често присъстващ

Често присъстващ (7/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

-2

Репутация

  1. Здравейте, продавам следните части Фарове (300лв): http://evosoft.bg/images/IMG_0628s.jpg Задна броня (с белите за задна, но без окабеляването и буксите): 150лв http://evosoft.bg/images/IMG_0642s.jpg Освен това имам един фар (от пасажерската страна) и една броня, които са от стария фейслифт. Бронята е счупена, но залепена. Трябва ѝ само боя. За тях цената е по договаряне. Телефон за контакти: 0896452668 Частите се намират в София. Пращам по Еконт.
  2. АКО еклипа е в добро състояние, АКО всичко му е сменено - масла, филтри... АКО няма датчици които са сдали багажа и АКО въобще можеш да издържиш 100км без да го насилваш в града може да се стигне до упоменатото 10/100 градско. При това с подходящи гуми през лятото. Извънградско не съм свалял на 8, а на 6 и нещо !!ВЕДНЪЖ!! Редовния харчлък е 12 при нормално каране (което рядко се случва) и 15-16 при "нормално" каране :icon_angel: Но ако разхода те притеснява, значи определено не си за спортна кола. Ръжда по моя имаше единствено под резервната гума и то малко, което мисля, че е нормално. На други места не е имало, а моя съм го разкоствал до гола ламарина с двигател - буквално. Нямаше тапицерии, седалки, таван, врати, преден капак, калници, брони... и т.н. (дори таблото го махах) Така че за кола на вече 13 години, доста добре си е издържала. Ламарините са й доста здрави (изпробвано с джип и камион) :rolleyes: От удар със около 80км/ч под гумите на камион (движещ се) пострада само предната броня и държача й (ест. ако го кара баба ти нищо няма да остане). Адски стабилна на сухо и сняг. На мокро... по-добре не я карай, ако нямаш опит в каране на лед Носачите наистина не са от най-доброто попадение, но и зависи на какви части поръчваш/купуваш. Има по 60лв бройката ако искаш еднодневки и стигат до над 200/бр. Но купиш ли я... няма оттърване. Голяма краста си е тази кола. FOXO, това че пише толкова не значи че наистина е толкова. Сигурно ако я окачиш на дино няма и 141 да изкара.
  3. Nikon

    За админи, модератори

    Ахаам, значи малко се обезмисля мъничкото текстче под "Извън темата" - "Тук се разискват странични теми несвързани с автомобилната марка Мицубиши." Защото по тази логика клип в който има само бмв-та "се налагат други марки автомобили и сравнения ще бъдат затваряни или директно трити!". Интересно ми е ако някой пусне клип с новите модели на Ламборгини дали пак така бързичко ще бъде изтрит? Защото по логиката от т.3 въпросния клип ще наложи въпросната марка. Или тук просто не ти хареса клипа и реши, че може да го спестиш на останалите? Ок, пуснах нещо различно, защото мислех, че някой може да познае свой приятел в клипа и да се изкефи, но явно сектанството бая ви е влезнало в кръвта (както личи по въпросната "т.3"). Няма да се занимавам повече да разисквам темата. Ако искате я трийте, ако искате си я доразвивайте... аз няма да отговарям лека и безаварийна
  4. Искам сега БЕЗ ДА МИ СЕ ТРИЕ ТЕМАТА да ми се обясни като на нормален човек, на нормален БЪЛГАРСКИ защо темата ми беше изтрита? И дано този път поне решите нещата до край. И няма предварително да обяснявам нищо по темата за да видя вашата гледна точка по случая!
  5. Между другото, аз тръгвам в 10.00 Ако накой е натам и иска да караме заедно да звънка - 089 645 2668 ;)
  6. Лео, как да няма с какво да помогнем... ей сега като развъртя предното и ще се видят в чудо и приказ :D
  7. Аз също няма да присъствам... в понеделник ще заминава за пребоядисване заради баловете, така че аз ще мога да съм на линия след това. Така че предлагам да направиме един тотал началото на юни месец или края на май. Както каза колегата, някои от провинцията ще са наблизо по това време и може да ги засечем. Иначе не пречи на тези които са се ентусиазирали за сега да се съберат.
  8. Тук си в голяма заблуда. Ако говориме за сухо време бавареца няма шанс нито на права отсечка, нито на завои (ест. зависи от задкормилното устройство). Преди няколко седмици на сухо една 730Д се опита да се заяжда с мен ама нещо бра срам с кола за 50к. Купетата са им много тежки в сравнение с това на еклипса (което също хич не е леко). Общо взето трябва да е над 250 коня бмв за да може да се сравнява със спортно купе без значение дали е еклипс, селика или нещо подобно. А по въпроса с конкретния еклипс... в нещо са те метнали или просто човека не разбира и повтаря това което му е казал предишния собственик. (случва се - и аз си мислех че съм със спортно окачване първите 6 месеца)
  9. Мдам... аз бях това. За жалост и задната броня го отнесе. Принципно някакъв зад мен явно е поднесъл защото беше мокро и ме завъртя наляво ама за нещастие от кръговото излизаше един камион и ремаркето му мине през предницата ми, след което я отхвърли назад и се ударих и в мантинелата, но отзад. Но по-гадното е че тоя дето ме завъртя се изнесе, а камиона май дори не разбра че е сгазил нещо защото дори не намали. И най-кофтито е, че колата ми беше обратно на движението в крайна сметка и така и не видях номера на колата :( ПП. Важното е, че нищо ми няма, щото ако бях метър по-напред щях да се завра между ремаркето и влекача и белята нямаше да е малката
  10. Nikon

    Total Eclipse 8

    Да са най-много от 2010-та :icon_thumbup: И гледай да не се окопаеш пак в КАТ :rolleyes:
  11. Nikon

    Със 100км/ч...

    Като го промените и аз ще се разпиша с едно 2хх... ако има ненормалник който да снима в такъв момент :icon_angel:
  12. "По джантите ще ни познаеш" :icon_angel: Бели - Досевчето Сиви - СуперМЕН Черни - Аз Алуминиеви... още не се знае дали влиза тук (говоря само за червени еклипси)... май сме си само 4 червени
  13. Nikon

    Total Eclipse 7

    На 100% съм на линия :icon_angel:
  14. Nikon

    Total Eclipse 7

    Аз реших че след като се делнахме е станало нещо :icon_angel: Ей другия път да се довлечете повече хора да не пращаме Митака да ви събира :icon_box: :rolleyes:
×
×
  • Създаване...