Премини към съдържание

kolio89

Потребители
  • От него общо

    17
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което kolio89 е написал

  1. Продавам си колата. За някой от форума може да направя и по голям коментар. Автомобила е практически нов. Без абсолютно никакви забележки. НА РЕАЛНИ КИЛОМЕТРИ. От мен - първия собственик и за това цената е такава. Мога да направя коментар, но САМО на място. Ниво на оборудване INVITE. Допълнително оборудване за две хиляди лева: газова уредба BRC , антикрило RALLIART, хромиран накрайник ауспух, ксенонови фарове, АУХ кабел за свързване с мп3. Няма разлика между работа на бензин и на газ, с правилния програмен компютър за газта и омаслител на клапаните. Зареждането е скрито под капачката за бензина. Сменени масло, маслен и въздушен филтър през декември . платен данък технически и гражданска от декември. Зимни и летни гуми на съответно един и два сезона. Зимните са мишелин. Използван е само от мен като личен автомобил. Автомобила си заслужава: адски икономичен, поддържал съм го само с оригинални части като за 5 години реално съм сменил само 2 амортисьора отпред и съединител миналата година. За повече информация звънете ми на посочения номер. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11418910870533361&slink=8h2xm9
  2. Продавам си колата. Автомобила е практически нов. LANCER 2008 януари тъмносив, ниво на оборудване INVITE. Допълнително оборудване АГУ BRC, антикрило RALLIART, хромиран накрайник ауспух, ксенонови фарове. Сменени масло, маслен и въздушен филтър през декември . платен данък за 2014 технически и гражданска от 14. 12. 2014. Зимни и летни гуми на 1 и 2 сезона. Използван е само от мен като личен автомовил.На 122000 км. Подържал съм я само с оригинални части след гаранцията. По желание на стенд може да я дигате колата е перфектна. 0889799881
  3. kolio89

    Най-добрият ГИ

    Здрасти. Моята кола е 1.5 2008 взех я преди 4 години и от 3 години е с АГУ. Изминати са 80000 на газ. Досега съм чистил дросъл клапа един път, но сега възникна голям проблем и е точно това, което се описва за клапаните. Аз не съм разбирач и майстора ми се опита да ми обясни какво е станало, за прегаряне недобра компресия, че като загрее автомобила върви нормално и т.н. Той няма да може да се справи с ремонта та някой може ли да ме опъти някой майстор, който да е изпълнявал вече тази процедура и какви пари излиза. Благодаря предварително.
  4. Това със CD то е фабричен дефект. Понякога работи само левия канал понякога само десния канал. 6 пъти се разправях в Балкан Стар за това. Смениха ми радиото след 1 година пак се появи. Решението е много просто удари таблото над радиото и тръгва :D . Аз лично си монтирах aux кабел и забравих за дискове.
  5. http://www.abags.bg/ този сайт звучи достоверно иначе аз монтирах при Янаджиев в Пловдив.
  6. Продавам 3 броя оригинални 18ки 5Х114,3 Цена 600 лв.
  7. Търся фабричните джанти 18ки за Lancer след 2008.
  8. Просто изваждам кабелите от черната букса и слагам новите на тяхното място на съответния цват.
  9. Аз карам Lancer X 1.5 вече 3 години (около 100к км) с газова BRC и проблеми още не съм имал. Има лека подръжка 2 филтъра на газовата и много важно да се чисти дросел клапа периодично (на 20к км) и да се минава на реглаж после иначе губи обороти. Автомобила върви страхотно на газ и бензин.
  10. При мен вече има кабели на дадените позиции. Може ли някой да помогне.
  11. Последно време забелязвам доста колеги с затъмнени стопове на новия лансер и искам да попитам как, колко и къде.
  12. И аз имам този проблем и още един колега с американски Лансер го има. Преди да ми изтече гаранцията ходих 6 пъти до балкан стар за това. Два пъти ми казаха, че няма проблем сега и докато не се появи пак нищо не могат да направят. На третия път ми казаха, че ще ми го сменят, и след 1 месец забележи, пристигна радиото и ми го смениха. Всичко 6 докато не започна пак да го прави. Ходих до балкан стар София след това още 3 пъти, и те същите глупости ми дрънкаха докато не ми изръсиха, че съм използвал неоригинални дискове, като че ли има някакво значение. Явно това е някакъв фабричен дефект, и те не искат да си го признаят. За да го оправиш удари таблото над сд-то силно и ще ти тръгнат колоните, аз така ги оправям защото вече нямам избор.
  13. kolio89

    LPG BRC Sequent Plug & Drive

    Честито, аз монтирах моята газова БРЦ декември месец и вече я избих 2 пъти. До сега само съм сменил 2 филтъра за 12 и 30 лева и втория го смених защото заредих некачествена газ.Зареждай само при лукойл и омв мн хора се оплакват от газта на shell.
  14. Здравейте, аз карам Лансер 1.5 2007 година и съм много доволен от колата, но винаги ми се е струвало че е малко скучна и искам да направя някои подобрения. Видях тези добавки http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11287479197313633&f1=details говорих с момчето и каза, че ги е намерил в София за 200 лв. Каде мога и аз да си закупя такива.
  15. kolio89

    Помогнете ми.

    Това може да ви прозвучи като тъп въпрос, но как да използвам телефона в новия лансер. Колата я взех на старо и нямаше опътване, а като натисна слушалката тръгва някаква жена на френски.
  16. Ако сложа ксенони гаранцията отпада ли ??
×
×
  • Създаване...