Премини към съдържание

yuliyan

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

За yuliyan

  • Рожден ден 07/07/1971

Местоживеене

  • Град
    Бургас

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    carisma gdi

yuliyan's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Иска каране 15-20км.При последното откачане ми трябваще около час обокаляне в квартала и се оправи.Но ако си имал проблеми с оборотите преди това потърси майстор.
  2. yuliyan

    Търся Carisma DID

    Там е един от най-добрите майстори-Милен/Пловдив.Незнам за дизела,но аз съм доволен от GDI.
  3. Прав си за за някой работи,като я взех имаше доста корав удар от дясно.Дадоха ми задна дясна врата и смених целия заден калник тук.Няма безплатен обяд.Така пише в сервизната книжка -ако немците в Мюнхен ме лъжат,тогава аз лъжа вас. ПС заваършил съм НЕГ-Бургас
  4. Купена от Гермаия за 3500 evro 2009г.На 25000 км.Всички екстри за модела-Elegance.Спойрери с ТUV,лети джанти 17,+зимни 15,спотрно окачване E-Bach-пружини и амортисьори.Вече на 60000км.За сега ми изтърваха гумичките на помпата на съединителя.Никакви други проблеми.
  5. yuliyan

    Акумулатор

    Благодаря за помощта колеги,излязох преди малко да пробвам и всичко си стана нормално.
  6. yuliyan

    Акумулатор

    Къде да прочета,в книжката не пише нищо.Кажи каква е процедурата? :icon_hmm:
  7. yuliyan

    Акумулатор

    Карал си с 45Ач на Каризмата?Малката ми включила плафона в купето и акумулатора се срина за 4 дни.Вчера вечерта взех от един приятел 45Ач чисто нов,временно и го сложих.Запалих колата,позанимавах се с автоматиката на стъклата на място,колата работеше около 5 мин.Реших да направя едно кръгче и на първото кръстовище ми загасна на свободна,после още доста пъти докато се прибера.Дали е от ниския ампераж на акумулатора,или нещо в електроноката се обърка? Каризмата е 2001 GDI.
  8. yuliyan

    седалки за каризма

    Според мен по евтино ще ти излезе,ако намериш втора употреба от каризма елеганс-имаше такава на части в стара загора,с кожен салон,подгрев и прилично състояние на кожата.Не попитах за цената.
  9. yuliyan

    Разход на гориво

    Моята си хапва здраво-извън града 7,5 на 100,градско 10,с гими 225 на 17 цола няма как.
  10. yuliyan

    Мнение за Каризма

    Много си прав,друго си е една гледана кола,а не купувана на килограм.
  11. yuliyan

    Избор на летни гуми

    Лошото е,че не са стояли на склад,така я купих от Германия-зимата 2009.И не говорим за сняг, а за лед.Сменям ги зима-лято.Вече не карам толкова много, ама всяка година да купувам гуми не върви.
  12. yuliyan

    Избор на летни гуми

    Мисля,че Michelin оддавна не са това,което бяха преди.Залагат само на името на марката.Преди години беше страхотна гума.Тази година ходих на Пампорово със зимни гуми Michelin Аlpin-чисто нови и на една по стръмна улица стигнах до средата,забоксувах и сложих вериги за да издрапам.Колегата беше с рено 19 и някаква куча марка гуми,спря посредата на баира помогна да си сложа веригите,качи се в колата и тръгна.Направо онемях.После гледах кога са произведени гумите-2009. Дали защото реното е по леко-нямам обяснение.Относно Кумо съм много доволен,невероятна гума и издържа на удар от дупка,после хвърлих стоманена джанта.Карах предишната кола със кумо солус-срахотно се държи и на дъжд.
  13. Я виж това дали ще ти хареса.Иначе и неговото е супер. :icon_thumbup:
  14. yuliyan

    Окачване

    Ако си намери за тази цена направо е супер.Доста са паднали цените,което е добре.Когато гледах мойте преди година компекта беше към 400 евро +аморисъори-за тях не съм гледал.Но за нашите пътища просто няма смисъл.Миналата седмица ходих до София и в такава дупка се нахулих,че дясната ми гума удари кората на подкалника и направо я скъса.
×
×
  • Създаване...