Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

tenki4

Потребител
  • От него общо

    48
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Стара Загора

Интернет контакт

  • AIM
    sz_peev

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    CARISMA 97г. 1.6 GLX

tenki4's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Опс така за тази работа Паджерото няма равен на себе си,че и блокаж имали...ще дърпа и ще къса :icon_thumbup: Сега някои да не се уплаши,пътя става. Утре идвам с червената мацка да ви видя :drinks:
  2. Мерси колега,знам къде се намира Богородична стъпка. Няма страшно аз съм газифициран вече :D па за 12-13 км. няма значение на какво карам :D а за ремонта е вярно че асфалта свършва по едно време но няма проблем само да не завали че тогава трябва да търсим някои колега с Аутслендър да ни вади :icon_doh: :icon_thumbup:
  3. Колеги,аз до сега не съм присъствал на събирания на клуба... но мисля да отскоча този път,плюс това сега разбрах че Заралии сме домакини :icon_clap: Къде се намира тази полянка ? Имам намерение в събота да дойда за няколко часа без нощувка защото в неделя съм на работа :icon_hmm: а късно разбирам за да се освободя! Къде по точно на баните ?
  4. Като идеш в София бягаи при Пламен,тук във форума е като DJ-Tymbi тои ще ти помогне.
  5. Не споря,може и така да е.
  6. Колега,те хубаво са ти казали от сервиза да караш така... После да идеш пак при тях за смяна на скоростна кутия :icon_doh: Скоростната кутия ти е на Рено,при тях има един маншон на полуоската (това е лоста за които говориш) че маслото на кутията ти се пличка в този маншон,няма семеринга която го спира,след като ти се напука или скъса маншона то просто истича и след това скоросната кутия остава без масло и следва посиняване-блокаиране :icon_doh: не че искам да те плаша но...Ако капе от него по добре го смени,втора употреба на дизел кутия е 600-700 лв. на бензина около 350 лв.без труд,просто информация.
  7. Проблема ми е решен :icon_thumbup: смениха ми държачите на апаратите,това са едни болтове които ги държат,по 4 на апарат бяха износени и имаха луфт,на стругар ми направиха нови и тракането спря :good: то спирачната система ми е идентична като на Опел и други марки само леглата на накладките са по различни,нали трябва да ти ги дадат малко по скъпи все пак Мицубиши караме :D
  8. Там е работата че при мен няма такова място да се сложи... Гледахме как руснака реже и слага :D но моята кутия е по друга :unsure:
  9. Моята е с климатик и също няма филтър на 100% Малко остана да свалим цялото табло :D Единственото решение за мен е да се намери кутия с място за филтър от някоя морга... тва е !
  10. И на мен така ми казаха че трябва на струг да се направи.... А тракането е ужасно :icon_rock: имам чувството че всеки момент ще ми паднат накладките :icon_doh: е разбира се по лоши пътища като карам се чува,а то вече хубави не останаха ! В понеделник ще влиза в бокса,па ще видим.
  11. Здравейте, от известно време се чува едно тракане от към предните спирачки,смених си накладките но резултат никакъв! Казаха ми, че някакви държачи на апаратите били износени и имало луфт за това така се получавало,но те не се продавали отделно, май вървят комплект с апарати... Колеги дайте съвет какво да правя :icon_n_ermm:
  12. Мреси за информацията колега Знаех си че памета ми не ми е изневерила и наистина миналата година работеха и двете......
  13. За стъклата може да е натиснат един бутон пред копчетата,квадратен е ! Той ги блокира. Количката щом ти харесва взимай я :icon_dance: Аз карам такава повече от година и още не ми е омръзнала с кеф се качвам ;) За разхода не се притесняваи,всичко зафиси от бензина,няма да папа повече от един драглиф GOLF 1.4 :D
  14. Аз искам да питам: Като включа климатика и двете перки на радиатора ли трябва да се включват или само едната ? Миналата година май и двете ми се включваха...а сега едната. На мен на решетката ми духа 8-9 градуса, а климатика ми е обслужен ! Питам се, дали не може да се регулират от някъде градусите !
  15. tenki4

    Carisma дизел или GDI?

    Разбира се газта я избиваш за година две,ако караш малко... но след като се качиш в такава кола... повярвай ще ти се кара повечко ;) а за дизела мисля че знаеш че двигатяля е на Рено и скоросната кутия,при бензина е само кутията без GDI ,не че е проблем ако се обслужват правилно.
×
×
  • Създаване...