Премини към съдържание

Sezgo

Потребител
  • От него общо

    33
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    dobrich

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    6A13

Посетили профила

Този блок е изключен и не се вижда от други потребители

Sezgo's Постижения

Сътрудник

Сътрудник (5/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. А аз не бих ти предпочел пък галант, смисъл хубави колици са ама хич ги няма с уплътнението в купето. много са шумни. А аз като си карам с около 120 140 и да чувам вятър направи си сам извода А като здравина са ок здраво окачване мотор но не и за ламарината. Много е тънка от най лек удар и се криви ужасно. Не е като немските!
  2. Колега, аз съм от Добрич. Казвай кога и ще направим среща
  3. какви скорости

  4. Sezgo

    Въпрос?

    Не съм палил гуми и т.н. Скоро ще се разбере като се иде в сервиз да видим "големите" специалисти какво ще кажат..
  5. Sezgo

    Въпрос?

    Колега и ако ми кажеш коя от двете глави е, ще те призная :icon_thumbup:
  6. Sezgo

    Въпрос?

    Колата е с газов инжексион и ме съмнява изпарителя. Един ден я изчаках да изтине. Допълних в радиатора течност. Затворих капачката, запалих двигателя и докато обърна на газ за секунди видях почна да надува маркучите и да изхвърля вода от пластмасовото казанче след радиатора което е. Угасих я и и долях пак течност и я пробвах на бензин само този път. Нямасе никакви симптоми нито надувасе маркучите работесе равномерно и забелязах че мирише на газ от радиатора при отваряне на капачката. Започнах да я карам сега на бензин само да видя дали ще прави мизерии. Два дена не беше палена и днес викам да я запаля да видя какво ще направи този път. Когато я запалих няколко секунди глухнесе и угасна. на втория път запали. Проверих маркучите дали се надуват и дали хвърля вода но нямасе проблем МИсля 4е си бяхна нормално надути не бяха камък. но това глъхнене сутрин от киде се появява и защо не пали от раз незнам. Другото което е ако тръгна веднага и подам малко газ иска да гасне и глъхне ако подам повече газ се изтрелва. Та някой ако знае какви са тези анумалии на тази кола нека каже. Казаха ми че имало уред който показвал дали има издухана гарнитура на двигателя. При първа възможност ще отида да видя...
  7. Sezgo

    Въпрос?

    пушек не съм забелязвал да пуши
  8. Sezgo

    Въпрос?

    Колата е митсубиши галант 2.5 6а13 - на 300 - 400 км ми се губи по литър и не6то вода. Не надува маркучите няма течове някой да има представа къде отива тази вода? Сутрен като я паля също така понякога леко глъхне 2 3 секунди и след това се нормализира всичко. Забелязал съм че понякога намясто като подам газ сякаш се чува някакъв теч на вода вътре в парното (в средната част). Стъклата не ми се запотяват и стелките са ми сухи!
  9. колега търся скоростна кутия автомат с типтроник за галант 2.5 V6 и подкалници също (корите- предни)
  10. Sezgo

    6а13 AT придърпва на D

    Вземи си вдигни оборотите малко на колата. И моята беше така. В момента моите са 800-850 когато загрее, а преди бяха може би около 600-650. А това да тресе може да са от кабели свещи т.н.
  11. Нямам такова копче там колега. Най вероятно колата няма тракшън контрол
  12. Колеги тъй като в темата става на въпрос за тракшън контрол как да разбера дали моя галант има и дали работи и ако има копче за включване или изключване къде е то? Колата е 2001 галант 6а13 автоматик. Тъй като върти гуми а никаква лампа не ми свети?
  13. Sezgo

    Диагностика на галант

    Да колега от Варна е защо? Да не би да знаеш нещо за произхода и ?
  14. Sezgo

    Диагностика на галант

    Дайте съвети. Иначе всеки път за всяко нещо ако ходя на диагностика края му няма да се види. Ще закупя уред но ако не ми върши работа на вятъра пари не се пръскат а в повечето сервизи тук в добрич уж правят диагностика а накрая нищо . Ако някой знае тестер нека да съветва!
  15. А можеш и да ми кажеш по точно какво да търся по магазините за да изолирам багажника,вратите ако трябва и пода, а това зад таблото ще е сложно. Няма ли материал който да залепя от задната страна на двигателя предполагам че ще изолира шума от към двигателя малко поне
×
×
  • Създаване...