Премини към съдържание

Sashy

Потребител
  • От него общо

    34
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Sashy е написал

  1. Здравейте, търся външно каре за Галант 2.0 TDI 98' година
  2. Здравейте! Търся гривна за ABS на Галант 2.0 ТДИ. Може и на лично, евентуално с цена. Благодаря!
  3. Sashy

    Изпотен фар

    Преди 3 дни наливах течност за чистачките но олях фара и сега гледам че се е изпотил... Ще се оправи ли сам или трябва да се азглабя да се почиства ?
  4. Тази сутрин стартера ми отказа да върти и искам да попитам някой свалял ли е стартера си за почистване и ремонт. Как по точно се сваля и разглабя и от къде могат да се поръчат нови четки?
  5. Рещил съм да си копувам капаци за спирачните апарати, но размерите на капаците са:S 19см:5,5см, L 23,7см:6,7см ; XL 27см:8см; Та можете ли да ми кажете кои капаци ще са подходящи за мен (Галанта ми е 2000 ТДИ).
  6. Sashy

    Продавам Galant 2.0 TDI

    Промяна в линка на обявата http://www.cars.bg/c359264
  7. Sashy

    Galant

    Хаха колега това със сигурност не върви повече от галанта! :D Говоря от личен отпит. А и да не казвам колко повече гори от него
  8. Sashy

    Galant

    Леле за 7 разход извънградско дооста зор трябва да види... с още 4 човека и пълна с багаж колата даде разход 6,5 да не кажа и по-малко, като през целия път климатроника работеше.С 2-3ма човека и не много багаж и с много внимателно каране разхода ти може да падне и малко под 6, но чудеса не очаквай. В града гори 8, като хубавото е, че разхода ти няма да зависи толкова от нафтата с която караш, а от карането ти (не е капризен към качеството на горивата както повечето дизели). Според мен разгледай и двата вида двигатели и се спри на по-запазения екземпляр. И в двата случая няма да съжаляваш!
  9. Sashy

    Табло->Разглобяване->Как?

    Как да разбера коя се е прецакала ? Предполагам без разглабяне на таблото няма как да стане...и какви пари са тези машинки?
  10. Sashy

    Табло->Разглобяване->Как?

    За да не отварям нова тема искам да попитам тук дали има някой колега от Варна, който си е разглабял таблото на галанта и да го помоля за помощ при разглабянето на моето, защото имам превъртяла клапа на някой от въздухоотводите и при определена температура, когато трябва да се отвори или затвори нз въпросната клапа моторчето започва да чатка за 20-30 сек.Също ако някой случайно има снимков материал как се разглабя таблото ще съм много благодарен.
  11. http://www.cars.bg/c87981 ето линк към обявата. Ако имате въпроси може да ми пишете на лично или да се обадите на посочения телефон. Колата може да бъде карана и прегледана в абсолютно всеки сервиз посочен от клиента. Цена по телефона или в интернет не коментирам(давам я доста по евтино от цената, на която съм я закупил и парите, които съм вложил в нея). Не се интересувам от бартери.
  12. Sashy

    Катализатор

    За да не отварям нова тема да питам тук: обмислям да махна гърнето на галанта (2.0 ТДИ) и катализатора и поставя само права тръба, та въпроса ми е при дизела има ли някакви ламбди сонди които усложнят работата ? Знам какво ще ми кажете за дизел и смяна на гърнето със спортно или съвсем за отстраняване на гърнето, но според мен дизелите вадят доста добър звук без гърне..
  13. Sashy

    Каре с гривната за АБС

    За да не отварям нова тема реших да пиша тук. Имам скъсана гривна за АБС-а на карето. Някой знае ли къде във варна могат да ми заварят тази гривна, защото в моя сервиз ми казаха, че не могат да я заварят, а и колко горе долу струва.
  14. Реших да си затъмня стъклата но не знам как точно се сваля кората на вратата. Утре или в други ден мисля да я разглобя и искам да питам има ли нещо на което трябва да обърна внимание при разглабянето ? Също така ако затъмня задното стъкло после при евентуално сваляне на фолиото ще имам ли проблеми заради реотанчетата по стъклото (ще се накъсат ли) ?
  15. Когато запаля колата или дам на контакт за 30-на секунди се чува някакво чаткане и после спира. Казаха ми, че имало някакви клапи на въздухоотводите на климатроника които понякога се прецаквали и моторчето се мъчело да ги затвори или нещо такова. Можете ли да ми кажете къде се намират тези клапи и как да ги позиционирам защото ми казаха че когато намествам трябва да внимавам да не объркам кога трябва да е отворена за студен и кога за топъл въздух. Мерси !
  16. Sashy

    Заключена врата

    Твърдо не ! Понапънах я вратата но си е заключена.
  17. Задната ми дясна врата се заключи и не се отваря нито отвън нито отвътре. При отключване с ключа копчето на вратата мърда струва ми се че и машинката щрака но вратата не се отваря. Преди известно време пак не се отваряше но само отвътре, но се беше цъкнало копчето за защита за деца и при вдигането му всичко се оправи. Как да отворя вратата ? Предполагам трябва да разглобя кората на вратата но как ? и къде да търся проблема после ? Колата никога не е претърпявала удар ако е от значение..
  18. Днес затворих багажника напълно нормално, но в последствие ми се наложи да го отворя пак и при издърпване на лостчето в купето то се издърпа много лесно (все едно багажника е отключен), но в действителност е заключен. Лампата на таблото не свети че е отворен багажника явно наистина се е заключил. Ключалката ми не работи много е клеясала или е развалена, пробвал съм да я пръскам с най различни спрейове но не мърда. Та.... как да си отворя багажника..
  19. Sashy

    17-ки джанти

    Как ще се отразят 17-ки джанти с гума 225/45/17 на Галант 2.0 ТДИ ? Някой карал ли е дизеловия галант с 17ки ? Много ли ще се вдигне разхода, много мудна ли ще стане ? В момента съм с 185/65/15. В калкулатора за гуми ми дава че разликата между сегашните и гумите на 17ките е в допустимите размери, но все пак ми се вижда че 225 ще е малко по широка.
  20. Sashy

    Проблем със спирачките

    Да точно григвната на АБС-а се беше скъсала, но ми казаха че няма как да се завари или поправи тази гривна или поне ще е много трудно, а по отделно такива гривни не намерих да се продават. За една гривна цяло каре отиде :(
  21. Sashy

    Проблем със спирачките

    Колелата се въртят нормално.АБС-а също работи нормално, въпреки тракането.Нямам АБС само гокато лампата свети, но както казах това се случва рядко и не свети за постоянно.. поне засега де
  22. От известно време насам педала на спирачката ми трака много странно (сякаш АBS-а рита, но не оказва никакво влияние върху поведението на колата нито върху спирането и)Тракането го има дори когато карам по равен път. При натискане на спирачката не изчезва, но АБС си работи нормално. След няколко дена каране така лампата на АБС-а светна(но замалко, не свети постоянно, а и не всеки път когато карам колата). Ще карам колата на диагностика но какво да очаквам? Мисля че ще ми кажат защо свети АБС-а, но ако това не е свързано с тракането на педала тогава то от какво може да е ?
  23. Sashy

    Mitsubishi Galant 2.0 TDI

    Чакам да чуя кои са въпросните подобрения с които ще стане "бегачка"..
  24. Sashy

    Mitsubishi Galant 2.0 TDI

    Относно разхода: градско във Варна 8л/100км а извън града разход 6.5 при средна скорост 100км/ч(засичана е няколк пъти при пълно-пълно на резервоара с 4 човека в колата). За 1.5 години с колата съм изминал почти 25 000км като освен основните консумативи съм сменял един носач и кормилни накрайници. Колата не е мудна за 90-те си коня (бих я сравнил с 90те коня на А4,ако не е и малко по добре, а за 110те коня на ситроен Ц5 си е даже пъргава), но в никакъв случай не очаквай чудеса от нея. Нормална градска що годе икономична кола (при 2.0 мотор и 1.4 тона на 90 коня бих казал че 8 градско не е много). Като всеки автомобил си има своите + и -. Не ми харесва само проблема с ръждата :(
  25. Пиши във форума след смяната им дали свиренето им изчезва защото не ми се сменят 1000 неща докато намеря проблема :(
×
×
  • Създаване...