Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Атанас

Потребител
  • От него общо

    128
  • Регистрация

  • Беше тук

За Атанас

  • Рожден ден 07/04/1977

Местоживеене

  • Град
    София/Пловдив

Интернет контакт

  • Уебсайт адрес
    http://
  • ICQ
    0

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Lancer Sportback 1.8 Intense

Атанас's Постижения

Ентусиаст

Ентусиаст (6/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Атанас

    Покупка на Mitsubishi Lancer X

    Айде и аз да се включа по темата, че точно днес сутринта я видях колата на 117 117 км като отивах към работа Нова съм е вземал преди 9 години и половина почти, 1.8, ръчка. Колата си е здрава, шумна и си гори, но още си ме кефи. Този разход 10, който го дават е верен ама на магистралата :D И то около ограничението 140-150, нагоре става доста повечко. В града е 12-13 (това е в София и Пловдив). Успех с избора!
  2. Да, и мен ме чака същото, но няма да е сега, на пролет ...
  3. Аз си мислих, че ще ги сменям, защото имаше тресене при спиране на по-голяма скорост (130 и нагоре...), но с новите накладки почти изчезна.
  4. Най-сетне и аз смених предни накладки! И това след 94 600 км-а и малко повече от 7 години. А имаха още поне за 10 000 :D
  5. Аз ги ползвам 3-4 години вече, само малко шофьорската се поизноси, но е напълно здрава. Паснаха си идеално, гумата се измириса за 2-3 дена и са 5 пъти по-удобни от мокетените
  6. Атанас

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    Според мен цената си е добра ако всичко и е наред в момента и няма удари и сериозни ремонти. Мин 1500 се избиват само от зимните гуми с джантите и каското. Обаче започвате да гледате какви консумативи са и сменяни и ако не е пипана досега имате повод за сваляне. Да не стане след покупка да трябва подред: окачване, дискове, накладки, всичките течности, свещи, масло скорости ... сигурно и забравям нещо.
  7. Атанас

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    Просто кожата е по-евтина явно, но въпреки това е приятна. Топката наскоро е смених за разнообразие а и се поизноси наистина. Седалките ми са текстил и не са мръднали за 80 000... Иначе за вървенето - върви ама като си сам в колата и без климатик А предполагам така е пробвана? Като съм с 4-5 човека и багаж и до там - мъртвец. Съответно тогава не ти трябва и пета защото може да спре някъде На 140 на магистрала е над 4000 и сътветно си гори и шуми. До 110-120 е добре, но с толкова карам много рядко... Някой каза че не гори малко - истина е. Рекорда ми е миналото лято като пуснаха магистралата от София до Каваците - 49-50 литра :D
  8. Атанас

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    6-та определено си липсва за бензина. Не е проблем да я поеме 1.8 мотора а с нея можеше да падна и под 10 на магистрала :rolleyes:
  9. Атанас

    Mitsubishi Lancer 1.8 CVT

    Ей ама как го наплашихте човека кутии, джанти, дискове, клапани ... За 80 000 км и повече от 6 години не съм пипнал нищо освен масло и филтри! Джантите не са мръднали като само се пазя от кратери без да се вълнувам много от паднали полицаи и по-малки дупки. С Pilot Sport 3 225/40 си вози перфектно! Зимни 16 стоманени. Предните накладки почти са свършили, но още имат! Дисковете започват да се обаждат, но след доста юнашко каране из нашите планини. Истината е че тепърва ще започват проблемите и по-скъпите прифилактики(тампони за отзад съм приготвил вече, после свещи ... тн), така че бих го посъветвал да скача на нова ръчка бензин ако конете не са му малко и му дадат добра цена за нова. Само да си включи към сметките: 1000 лв. за боя и алрарма, златното каско, големите данъци, зимните гуми, които ще му трябват много скоро + тук да кажат хората, които са се сблъскали с нашите родни лизингови компании ... Успех!
  10. Аз пък се кефя каква е грозна :D Така изобщо няма да ми мине през акъла да сменям моята със следващия модел
  11. С малко напъване стана работа а и е доста просто :rolleyes: От дясно има едно издадено в пластмасата - натиска се наляво и се дърпа навън и готово. Просто не бяха сваляни и силикона даде известен отпор. Направих една снимка, но е голяма Поздрави :icon_bye:
  12. Здравейте, Днес на техническия преглед се оказа, че и двете крушки на задния номер са заминали. За 6 години най-после ми изгоря крушка Мислех, че смяната ще е лесна, но май няма да се оправя без груба сила Някой да е сменял до сега и да може да помогне с информация? Мерси много!
  13. Атанас

    Летни гуми 18'

    И аз съм пред смяна на пролет(тя май дойде ) и определно смятам на 225 да мина. Само се чудя 40/R18 или 45/R18 :icon_hmm:
  14. И от мен един голям + за Osram HB4 Night Breaker UNLIMITED :icon_clap: Вече 2-3 седмици съм с тях и на мъгла, мокро, сняг -справят се просто чудесно.
  15. Атанас

    Покупка Лансер

    Стига го страхувайте човека с тези дискове :D За 48 000 км юнашко каране не съм пипнал нищо по колата освен масло 3-4 пъти. Предните накладки са малко под половината, дисковете са си идеални! За справка на предишната кола за толкова километра смених дискове, 3 пъти предни накладки и 1 път задни...
×
×
  • Създаване...