Премини към съдържание

hristo_bgh

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

hristo_bgh's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    супер ... идеална работа ще ми свърши , тъкмо ми е и близичко
  2. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Мерси , Rangel ... а Пламен има ли апаратура за диагностика (да я закачи на компютъра) , за да си каже всичко ... или е само механика, токове и тнт ?
  3. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Споделете повече за този DJ, моля ви ... какво е това и има ли почва у нас :D
  4. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    :D :D :D има нещо такова ... А за Ратола сервиз какво ще кажете - ще могат ли да я накарат да си каже всичко количката ? :icon_box: :D
  5. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Мерси за съвета ... мисля да го последвам и да накарам един приятел с Лансер да ме повози тази вечер (не знам дали е във форума, пос-коро не) Относно навигацията - знам че не е оригинална , но не е за 100$ от китай (а за цената която спомена ти :D), а и собственикът се занимава с електроника ( и е мнооого добър , което знам от друг независим източник) така че не би трябвало да има проблеми ... За съеднителя и оборотите - ще ги направя тези неща, знам ги вече , защото моята сегашна е с подобна система ... Вече има няколко заведени щети за боята, но това ще се изясни защото е лизингова все още и има документи за всичко ... А за двигател и трансмисии - имаме среща утре в Ратола , за да я проверят те ...
  6. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Принципно е така ... но аз не съм и мислил да ходя да я гледам ... говорим за черния Инстайл сега
  7. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    То затова не е и много добре да се прекалява със завеждането на щети ... че правилото на БГ майстора е "нормално (даже задължително) е да останат части при сглобяването" :D Ама се отклонихме от темата ;)
  8. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    :good: чакай че ме изплаши :D е, то щеше да се разбере, няма начин, но само щях да съм си загубил времето и малко пари ...
  9. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Коя е блъскана ... тази която аз оглеждам или тази сивата, която колегата показва ? :icon_hmm:
  10. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Най-ниското ниво не е ли Информ ? А и доколкото разбрах това са зимните джанти (които са купувани допълнително). А и по ектри доколкото видях не е Информ а, Инвайт ...
  11. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Мерси за мненията колеги Ами явно е до шофьора ... аз съм сравнително спокоен и си пазя колите. Предпочитам бензин и ръчни скорости ... и съм се спрял на 1,8 Инвайт с нави и парктроник, с ръчни скорости ... Ето я обявата http://www.cars.bg/u946244 Но това 9 извънградско и над 12градско ми изглежда страшно много ... особено в сравнение с данните на производителя и другите мнения на колеги ... А относно возенето - слизам от кола с отлично шаси и подобен двигател (по-нискооборотен, но пък по данни с по-бързо ускорение), така чечак шок не очаквам Мисля в събота да ходя да я проверя в Ратола ... читав ли е сервиза там ?
  12. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Аз поразрових още преди да пусна темата ... но не видях нещо кой знае колко страшно и затова реших да попитам А нещо друго специфично да гледам при огледа ?
  13. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Мерси Rangel Simov за инфото WOW ... това ми се струват супер мн неща ... и то от човек слизащ от Рено ... 8години и все още оригинални амортисьори, дискове, тампони ... Явно имат проблем и те с предницата ... какви са цените за ремонтите там (приблизително естествено) ? А някой да сподели за бензиновия двигател?
  14. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Е, ок и 300лв да са ... дисковете не са маслен филтър, въпреки че си остават консуматив, на всяка кола се сменят ... По-скоро ме притесняват наистина скъпите и трудни за диагностициране възли - съединител, скорости, двигател , окачване ? Има ли някакви проблеми ... или пък другаде ?
  15. hristo_bgh

    Покупка Лансер

    Е, 200 лв ако са комплекта - нищо страшно не е , даже напротив ... а и аз принципно си карам по "класическия" канал ... а и не съм голям мародер на спирачките но ще го имам предвид като я тествам Нещо друго относно колата - съединител, скорости, двигател , окачване ?
×
×
  • Създаване...