Премини към съдържание

mitsi

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

  • Общо дни Първи

    1

Всичко което mitsi е написал

  1. mitsi

    Вонеща вода 3

    Ботевград ската група е почти в пален състав. Ще бъде купон безкрай.Поздрави :good: :good: :drinks: :drinks: :drinks:
  2. Трябва някои да отсрами северозапада. :skara: :drinks:
  3. Ще дойдем и ние само определете дата.Северозапада не спи.
  4. mitsi

    4g15 to 4g63

    Колега ние направихме един хубаво върви.Но е много трудоемко.Не си заслужава иска много работа и пари.Ako искаш напиши си номера. Да ти обясня на широко как се прави.
  5. Този колт е изграден изцяло на окачването на еклипс с много подобрения като разпънки, амортисьори и тн. Аз не твърдя, че е неустойчив, а напротив уникално устойчив автомобил е, просто от 180 или 220 км. спирачния път му е голям поради причинатата, че самият автомобил е лек (тон и сто) и се пързаля. При екстремно спиране задницата направо се дига във въздуха. Просто исках да кажа, че когато се правят подобрения от този сорт, с цел да направош автомобила си много по бърз, ако нямаш практика и лична умисъл ставаш опасен за себе си, че дори и за околните.Неразумния шофиор не се убива поради вина на монтьора, дет му е подобрил колата, а поради факта, че е прекалено самонадеян.
  6. Колегата е прав, не е нормално да се правят такива машини, без да си разумен шофьор. Ние направихме колт 150 коня и е много труден за управление, при положение, че качихме предните и задните дискове от еклипс.
  7. Аз нямам нищо против колегата да си строши мотора. Когато видиш дупка в буталото колкото палец, издухана метална кована гарнитура и спукана глава на 0.5 бара се замисляш малко дали да стимулираш колегите си да направят същите грешки. Ще се радвам ако издържи двигателя, но дано моите думи са ти въздействали по някакъв начин. Колегата е прав - турбо проектите изискват време и много средства. С трици маймуни не можеш да ловиш.
  8. Много се извинявам, продаваш ли турбо мотора?
  9. Можеш да сложиш какъвто мотор си пожелаеш, стига да имаш желание. Пиши ми, ще помагаме колкото можем, ако имаш желание.Няма не мога, има не искам.
  10. Колега красиво е но не си заслужава.Да не кажа не възможно трйабва друк 6енкел.
  11. Кики, проекта е готов! В движение е - жив е... Минете да го видите, когато можете. Номерът ми е 0898414282, звъннете ми, ако имате път насам.
  12. Здравейте колега, Сервиза се намира над новата църква на кръстовището на "Христо Ботев" и "Божко Божилов". Попитай за Марин жичкаджията. Ще се радваме да се запознаем с още един фен на марката, както и да обменим някоя и друга идея.
  13. Здравейте, колеги!!! С моите приятели от сервиз "MinCa" Ботевград, започнахме проект за присаждане на двигател, скорости и окачване от Eclipse 1g на Colt 4g. Проекта е наполовина осъществен, присаден е двигателя и цялото предно окачване. Предстои нареждане на инсталацията и ЗАПАЛВАНЕ :icon_rock: Ще съм радостен, ако споделите съвети,или забележки към нашата инициатива :rulez:
  14. Здрасти Кики, Ботевград са сагласни, само определи съботата и сме там :icon_thumbup:
  15. Здравейте и от Ботевград. Извиняваме се, но няма да можем да дойдем. :icon_crying: :icon_crying:
  16. mitsi

    Смяна...двигател

    Здравей колега.Не слушай какво ти говорят.Моят колт смени три двигателя и ще продалжава. :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:
  17. mitsi

    Мицубиши Колт 1.6 турбо

    В момента съм в София и колата не е при мен, знам със сигурност че турбото е гаред, но номер мога да видя в понеделник. Имам идея тази кола да е пригодена и съм я пригодил или усъвършенствал надявам се само за драг и аматьорски състезания каквито в нашия регион има всяка година и дори миналата съм участвал, не я приемам само като средство за състезаване, а направата и се е превърнала за мен като хоби. Целта ми е не да печеля с нея, а по-скоро да си доставя удоволствието, че съм я разработил на макс.
  18. mitsi

    Мицубиши Колт 1.6 турбо

    Предполагам, че турбото си е с нормалните характеристики за двигателя и искам са разбера има ли начин да ги подобря. Самото турбо е без електронен блок. В руските сайтове намирам информация за този двигател за всичко друго освен за турбото. Чудех се дали е възможно от клапана за освобождаване на налягането на самото турбо да му увелича мощността?
  19. mitsi

    Мицубиши Колт 1.6 турбо

    По принцип този двигател е без електроника и монтирането му е много по-лесно, не че е проблем и електрониката, но се съобразявахме и с коша на автомобила. Заради двигателя сме преправили почти всичко включително тампони на двигателя и скъсяване на полулоски. Незнам други модификации на двигателя дали ще могат да бъдат качени. Ускорението му до 150 е много добро, но след това започва да издъхва. С колта съм се дърпал с еклипс 150 коня до 140 му стоя зад гъза, но след тях ми избягва макар и не с много.
  20. mitsi

    Мицубиши Колт 1.6 турбо

    Колеги с колтове 1.6 16в какви са ви ускоренията,за 400м моля коментар.По възможност клип. :icon_thumbup:
  21. Здравейте, колеги Искам да Ви попитам, тъй като си качих на своето мицубиши колт втора генерация двигател от мицубиши кордия 1.6Т и не съм доволен от потенциала на турбото. Сигурен съм, че моторът има по-голям капацитет. Може ли нялой от вас да ми предложи информация как да постигна максимума и още по-добре ако можете да ми предоставите данни за самото турбо. Двигателят е след пълен основен ремонт, бутала- втори ремонт и рецеклиране на турбото, тествано е приблизително ускорение за 400м е 150 км/ч. Ако някой знае показателите и има опит с такъв двигател, моля пишете. Предварително благодаря
  22. Здравеите колеги! От Ботевград се интересуваме, защо го правите през седмицата и толкова късно, няма ли да е по–забавно ако се организираме за неделя сутрин, можем да си направим и разхотка до леденика, но ако прецените че държите да я направим в сряда, можете ли да ми дадете информация къде за последно ще я направим :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...