Премини към съдържание

mitsu13

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което mitsu13 е написал

  1. прати ми VIN номера на автомобила

  2. Здрасти, бива, работа, жена , деца. Какво става с тебе, това с CT-R-a верно ли? :)))

  3. Не мога да предложа...

  4. Или от подгревните свещи ;)
  5. mitsu13

    Какъв е този датчик

    MD131680 - този нок сензор колега нов е 204лв... Ако прецениш, пиши на ЛС. Поздрави, Марин
  6. Обикновено при бензиновите коли има един клапан който да задържа горивото когато загасиш колата, т.е. да не се връща назад по системата. Проверете го и него. Ако не задържа бензина, това изисква помпата да върти повече време докато подкачи отново до необходимото ниво.
  7. mitsu13

    Помощ !

    Може да е комутатора на колата... Обикновено като се прецака, гасне в движение и като поизстине си пали отново. Успех, дано го решиш бързичко този проблем!
  8. Бих добавил също, че американските фарове имат различен рефлектор, дъгата им не е като на европейските, та колко ядове си имах докато регистрирам моя Аутбек.... Та може би фаровете са за коли за европа, за америка и за коли с дясна дирекция.
  9. Абе май все повече се убеждавам, че японките много лесно се драскат.. И моята придобива нови драскотинки всяка седмица :(. Каското е решение на проблема, ама ако попаднеш на калпава компания....
  10. Ако не се оправиш бих ти препоръчал специалист по алармите, момчето е във Варна и съм много доволен, мисля си яе проблема е някъде в тоците и нещо шашка алармата - 0898508332 - Стефан. Ще дойде на място да я види.
  11. mitsu13

    Катализатор

    Все пак ламбда сондата не се монтира безпричинно на автомобила....
  12. Питах те за цените на оригиналните за сравнение и много ти благодаря, че ги сподели! При мен оригиналните дискове излизат по 209лв/бр, а накладките 135лв. Дано тези които си сложил се представят добре ;).
  13. Цената на фаровете оригинални е 480лв/бр. Стъклото само не се предлага. За съжаление не се предлагат и афтърмаркет. Може да потърсиш 2ра употреба.
  14. Колега, смени ли дисковете и накладките и ще споделиш ли цените в официалните представителства?
  15. Дай рама и ще ти дам цена за оригинална.
  16. Тези проблеми със задницата за съжаление често се срещат като се използват афтърмаркет части... каталозите ли грешат, производителите на части ли пестят...... :( Оригиналните обикновено са доста скъпи, но понякога са неизбежния вариант. С подложки пробвай, това звучи най-логично.
  17. Да, няма да споря, темата за Субару не е за тук, а и съм наясно с нея, пък и аз събирам впечатления за Галант-а ;) Търся си наистина кола за каране по асфалт, комфортна и предлагаща добри екстри и мисля, че засега това е избора ми. Надявам се утре да мога да отида на срещата във Варна и някой да ме повози, за да се убедя
  18. Аз продължавам да си се чудя обаче... А като гледам какъв сняг затрупа татковината знам, че със Субару-то ще стигна за където и да тръгна... Обаче пък във Варна все още и грам сняг няма... Ха сега де...
  19. Леле каква тема се разрази Не исках да разпалвам чак такива страсти, но съм благодарен за всички мнения! :icon_clap: За проходимостта - за мен колата е само една, и няма нужда да казвам коя е ;) За возията и стабилността мисля че са много сходни, но за нашите пътища с тези дупки Аутбек-а е с предимство. За теснотията, Галанта е малко по-широк вътре, но Аутбек-а хич дори не е тесен! За здравината ще се въздържа да коментирам, не искам да омаловажавам мнението на никого тук. Като казах семейна кола имах предвид че е комби, с висока проходимост, не че Галанта не е семейна кола, но седановия си има по-спортен вид. Продавам го защото във Варна сняг има общо 2 седмици за цялата зима, а на планина не се ходи всеки сезон, не съм семеен... и така реално не мога да използвам предимствата на колата. Искам да си взема Легаси седан, но пусти продажби, никой не дава кеш в момента... Та така вече 2-ма ми звънят за бартери за Галант и съм се позамислил... Точно за този въпросния Галант получих инфо от Балкан Стар, разбрах че преди 3 години е претърпял зверски удар отзад и причината за продажбата вероятно е тази... Това няма да е моята кола, но като цяло мисля, че Галант-а ще е достоен заместник и ще ми пасне идеално ;) Поздрави!
  20. За красота също няма смисъл да се говори, всеки си ги вижда през собствения си поглед. А и Аутбек-а е семейна кола, SUV, с висока проходимост. Те не са в един клас, за да се сравняват Както казах, засега точно този бартер няма да се състои! Благодаря на всички!
  21. Благодаря на всички за мненията, бяхте отзивчиви и искрени! Решението е взето и мисля, че точно този Галант ще го пропусна! А иначе благодаря за поканата и ако нямам ангажимент в неделя, ще дойда да се повозя и да добия повече впечатления за Галант 2.5!
  22. Ти сериозно ли? Че защо не е продадена за толкова много време? Странно...
  23. И на мен това ми направи впечатление, а уж колата била купувана в България нова...
  24. Точно този е! В неделя ще гледам да дойда! ;)
  25. Браво , това е чудесна идея! Ще опитам да дойда. Кога, къде?
×
×
  • Създаване...