Премини към съдържание

kanty

Потребители
  • От него общо

    18
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Sofia

kanty's Постижения

Откривател

Откривател (4/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Фарове за Спейс Вагон - ляв и десен, втора употреба - и двата и мет цепнатини в ъглите, но са залепени, не пропускат вода и работят. машинките за насочване също работят. Цена - 250лв.
  2. kanty

    Вагона гасне

    Нали ти казвам, че не мога да я запаля...как да ида?
  3. Спейс Вагон gdi гасне в движение и не пали след това, някой има ли идея какво може да бъде? Благодаря!
  4. kanty

    Свещи за вагона

    Най-лошото е, че проблемас гасненето остава и засега е неразрешим, сега дори не иска и да запали, ще я дърпам до майстор да види горивен филтър и помпа, аз иначе друго не мога да се сетя?! Идва едно момче, което има софтуер за мицубиши, гледа я и вика тове или свещи или дроселова клапа, други майстори обачевикат, че това са пълни глупости... Вече се побърках с тая кола - голям филм. Аз по принцип не разбирам, но има още един проблем,според мен, когато отида на бензиностанция и отвора капачката може би 3/4 секунди дърпа въздух яко, което означава, че резервоара се вакумира - може ли това да е прецакало помпата или филтъра, не знам...? Помогнете , ако имате идеи, моля ви! Жалко защото колата е страхотна, върви страхотно( когато върви хаха ), вече започвам да си мисля, че проблема е нещо супер дребно, но никой не може дасе сети...
  5. kanty

    свещи

    NGK Iridium IZFR5B трябват ми такива свещи, някой знае ли как мога да си набавя, откъде и колко струват? Благодаря ви!
  6. kanty

    Свещи за вагона

    Не е ли малко множко за свещи? Поне така мисля, а дали има бюджетно решение?
  7. Какви свещи трябва да купя за спейс вагон 2.4 gdi и колко струват, ще съм благодарен, ако ме упътите!
  8. Здр регистрира ли си колата в данъчното и съответно плати ли го данъка и ако не има начин да ти помогна да го направим на 30-тина лв. най-много!

  9. Спейс Вагон 1999г. GDi 2,4 гасне в движение и свети лампата на алтернатора. Някой има ли идея какво може да е това? След това пали и тръгва, но очевидно има проблем. Имаше такова нещо преди ок. половин година и спря от самосебеси. Тогава ходих на диагностика с компютър, но не показа никаква грешка - майстора вика работи си екстра, иди и карай и като угасне намери някой да те дърпа и ела. Щото като се направи рестарт на клемите и компютъра губел инфото, нещо такова ми каза, но аз тръгнах от там и това не стана половин година до вчера :( Та това е... Ако някой предполага нещо....
  10. kanty

    Гуми

    Мицубиши спейс вагон 2,4 gdi 1999г с какви зимни гуми като размер трябва да се обзаведе?
  11. Здравейте, сдобих се със Спейс Вагон 2400куб.см., 150к.с., GDI, произведен 1999г. преди ок. половин година. Не съм го регистрирал в общината. Знае ли някой колко е данъка, има ли глоба за просрочие и каква е? Благодаря ви предварително!
  12. Не мога да си намеря ръководство, помагайте! Благодаря!
  13. kanty

    Помощ !

    1999 г. 2.4 gdi 150к.с.
  14. kanty

    Помощ !

    Има спейс вагон- колата гасне в движение,като светва лампата компютъра. Единствеият начин да се запали отново е като се махнат клемите на акмулатора. Правейки това обаче се губи имформацията за грешката в компютъра. Ходих на майстор да направи диагностика на компютъра, но в паметта не са запазени никакви повреди.Майсторът подозира, че това може би е от токовете. Има още един проблем - резервоара на колата се вакоумира, може ли да гасне заради това? Моля ако някой знае да помогне! Благодаря ви предварително!
  15. Имам Мицубиши спейс вагон 2,4 gdi да слагам, или не газ, всеки говори различно, чета противоречиви неща в нета...?! не знам...имало някакви италиянски уредби за директно впръскване смесено с бензин и газ, моля помогнете - ако е безопасно - действам, но ако ще прецакам тоя жесток мотор, не съм навит. Точно затова се добитвам до вас. БЛАГОДАРЯ!
×
×
  • Създаване...