Премини към съдържание

cherry_86

Потребител
  • От него общо

    22
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което cherry_86 е написал

  1. No longer living in Varna.. ;(

  2. ...И красивото ми мицу пак е във форма :) Happy

  3. Аз моето мило днес го взех от ремонт и съм много щастлива :icon_clap: Така че, за следващата сбирка ще се постарая да съм на линия :rulez:
  4. Ех, изтървах и аз този път :icon_doh: За другата сбирка вече ще съм на линия :drinks:
  5. Аз само да потвърдя, че ще дойда. Беше ми приятно предния път и ще се радвам пак да присъствам. :icon_clap: Но този път трябва да се огледаме за хубава масичка с изглед към морето, а не тази в дъното :D
  6. Какъв хубав ден се падна :icon_thumbup: Сутринта измих бу, сега ще поработя малко и след работа направо идвам в Ред Рок :drinks: До много скоро :icon_clap:
  7. И моята дясна врата пострада лошо към края на лятото от неизвестен "шофьор" :icon_crying: . За съжаление още не съм я оправила, защото работите по окачването ми бяха по-спешни. Ама живот и здраве скоро и това ще оправя... Хайде до събота :icon_thumbup:
  8. Ох, момента с паричките никак не е за пренебрегване :icon_crying: ... но си струва всяка стотинка :icon_thumbup: Даже на следващата заплата мисля да пооправя музиката... ама като му дойде времето ще се допитам до по-опитните колеги тук... :icon_blush:
  9. Аз да ви се похваля, както обещах. Преди малко ходих да си взема бебето и се почувствах все едно се качвам в нова кола. С новички 4 амортисьора Монро направо се изкефих по пътя от Аксаково до Вл-вово :icon_thumbup: Остана да ми регулират предните гуми и да сменя маслото... и после излитам... :rulez:
  10. Ок, 7 Ноември от 16.00 часа - аз съм там, времето в началото на месеца го дават топличко, дано да се задържи до 7-ми. За катаджиите вече не знам... хахах... ще стискаме палци на всяко "Наздраве" :icon_thumbup:
  11. В момента и аз сменям амортисьори - предни и задни. Взех си Монро - на доста добри цени са, по 115 на парче, а и доста хора ми ги препоръчаха. За резултата - утре като си взема съкровището от сервиза ще кажа :icon_clap:
  12. Благодаря колега, че ме освободихте от ангажимента. Бях се наканила да ходя на там след малко с едни приятелки, хем да пием кафенце, хем работа да свърша. Ама моите момичета нещо се отказаха, така че си спестих разкарването :icon_thumbup: А и днес съм без моето :mitsu-smiley: , на сервиз е и утре живот и здраве ще си го взема :icon_clap:
  13. Ок, утре ще проверя и ще ви кажа :icon_thumbup:
  14. Ами аз не знам къде сте се събирали до сега, но се сещам за едно страхотно място, ако още работи де - плажът на Аспарухово, заведението е "Red Rock" (май така беше) :icon_blush: и има цялото място на света за колите... Ако проявявате интерес, утре мога да намина натам да видя, дали е такова каквото го помня от пролетта :icon_thumbup: А и за любителите на хубава музика (като мен) ще е идеално :drinks:
  15. Ами... "Събота късен следобед" - тъкмо ракиено... :icon_doh: така де, бирено време :icon_thumbup:
  16. Еха супер, на 7-ми мога да съм на линия :icon_thumbup: Ако решите да е тогава, аз съм там
  17. Благодаря за разбирането :icon_blush: Но наистина няма да мога - чак на 18 ще съм пак във Варна... Но ще е хубаво скоро след това пак да се измисли нещо..пък дано от третия опит да успея ... :icon_dance:
  18. Ех, и аз имам голямо желание да присъствам...ама на 14ти няма как :icon_crying: Дано за следващата среща да успея вече, мн ще ми е интересно да се запозная с вас и ваште :mitsu-smiley: Весело :icon_thumbup:
  19. Здравейте колеги, Ето, че и на мен ми се наложи да си стягам количката, та реших да ви помоля за съвет, тъй като съм меко казано некомпетентна в тази област. Разлистих форумите, но имам конкретен въпрос. Проблемът е, че ми се разхлопа много Колтчето напоследък и ще трябва да сменям окачването. Само дето не знам къде във Варна мога да закарам колата, без да има риск да ме вземат за калинка и де ме оръсят прекалено много, само защото не разбирам нищо. :icon_crying: Моля ви да ме посъветвате къде мога да отида да ми видят колата и да ми кажат какви части да взема. Благодаря предварително
  20. Изглежда сте си прекарали страхотно. Браво, много се радвам, следващия път съм с вас :icon_thumbup:
  21. Не, че са гадни, ама нищо не разбират :rulez: Живот и здраве другия път съм на линия. Лек път утре и весело изкарване на всички :icon_crying:
  22. Хех, нищо, че днес се регистрирах и аз бих искала да се присъединя мн, ама съм на работа в неделя :icon_crying: Следващия път като организирате подобни сбирки ще се радвам да се присъединя и да се запознаем... :icon_angel:
  23. И аз много искам да си сложа крило на моя Колт, много по-различно изглежда колата така. Някой знае ли къде във Варна могат да ми го направят. Благодаря предварително :rolleyes:
  24. От скоро и моят съединител издава подобен звук-като скърцане е сякаш има нужда да се смаже, но още не съм го карала на сервиз, казаха ми, че не било сериозно...Дано да не е!!! Иначе колицата е перфектна, пу пу да не й е уруки :icon_thumbup:
×
×
  • Създаване...