Премини към съдържание

MiroPetrov

Потребител
  • От него общо

    68
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което MiroPetrov е написал

  1. И аз съм от Хасково, но от 4-5-6 години живея във Варна. Идвам си от време на време по празниците, така че като цяло ще ми е трудно да присъствам на някоя среща освен ако не е около някой празник
  2. MiroPetrov

    Проблем с фаровете

    Depo... или нещо такова но определено не са на Hella
  3. Здравейте, колеги Преди 3 години си сложих ксенони и бях доволен, но преди около година се наложи да сменя двата фара и от тогава насам не ми харесва изобщо начинът, по който светят. Сетих се за "Angel Eyes", но май такива фарове не могат да се намерят за Каризма... Някой да има някакви идеи какво да сменя,оправя и т.н. за да се оправи този проблем.
  4. Аз съм пък международен съдия по тенис на корт и също така инструктор. Ако ви трябва експертно мнение (което ме съмнява ) по тенис...заповядайте!
  5. Колега момчето сега работи в един нов сервиз...но аз няма как да ти го обясня точно иначе знам къде се намира. Тони се казва GSM: 0898872828 Ако искаш мога да те заведа при него, но да ти обясня немога
  6. Колега аз ходя при един майстор Тони се казва и съм доста доволен от услугите му...ако искаш мога да ти дам негови кординати и повече информация къде се намира
  7. Колега да ти кажа аз моето немога да си го позная (би трябвало да е по тъмно червено ако е за мен това крило) :rolleyes:
  8. MiroPetrov

    Със 100км/ч...

    Миналия път когато я лепнах някаше кой да снима...
  9. MiroPetrov

    Със 100км/ч...

    И аз да се отчета :rolleyes:
  10. Утре утивам при SLX и аз да сложа едно :icon_rock:
  11. Аз се записвам за "Г" боядисано с светодиодна ивица
  12. Единствения бензин който слагам на колата ми е 100 октана от ЕКО...най-добрия! Заявявам го категорично тъй като всички други са ПОЧТИ еднакви, а и имам сигурни източници че слагаш наистина 100 октана
  13. Тоест там където са всичките бушони ?!
  14. Колега какъв е този предпазител за стъклата? Не съм запознат с него, незнам нито как изглежда нито къде е...
  15. Пробвах но не стана...задържам и когато стигне най-горе и се затвори директно слиза след това до половината :icon_crying: Vladimirov какво предлагаш като решение? По какъв начин да го наглася надолу...трябва да я отворя пак да сваля стъклото надолу на ръка? Или не знам моля те обясни като за малоумници, че не съм от най схватливите
  16. Днес се опитах да сваля стъклото на задната дясна врата...но опитът беше напълно неуспешен! Дори сега в момента, когато цъкна копчето да се качи догоре стъклото, то се качва и после слиза надолу до половината и не мога да разбера от къде дойде този проблем?! Някой да има някакви идеи ?
  17. Аз съм навит. Има ли от къде да го вземем на по малки разфасовки? А за слагането аз сам ще си го сложа на страничните прозорци (не че нещо ама ми е мерак!) :mitsu-smiley:
  18. Оправих и дясната колона и сега положението вече е 7+ :icon_thumbup:
  19. По принцип това е добре, но аз исках предните странични стъкла да са по-светли от задните, а за тази цел май трябва да са 2 различни фолиа?! :unsure:
  20. До тук добре. Само че това фолио 3М ?!@
  21. Ако някой ги е свалял стъклата нека да каже как става, а иначе някъде го имаше сниман закона за това кои стъкла можеш да затъмниш и т.н.
  22. По принцип органите на реда не ме притесняват. Аз се разбирам много добре с тях :mitsu-smiley:
  23. Тъй като още когато взех Каризмата затъмних задните стъкла, сега реших да затъмня и предните, но със най - светлото фолио. Задните ги затъмних по доста паянтова схема и въобще не ми харесва как стоят. Тогава ме беше страх да разглобявам кората за да не я счупя, но сега като вече имам опит в свалянето и реших че ще ги направя както трябва! Въпросите ми са : Какво фолио ще ми препоръчате, с което да го направя и от къде да го взема като се има предвид, че съм във Варна ? По какъв начин се сваля стъклото от вратата и има ли някакви тънкости и мога ли да оплескам тотално нещата ? На стъклата имам лепенки, че колата е маркирана (за автокаското) от вътрешната страна. От коя страна ще е по добре да ги затъмня, от вътрешната или външната ?! Благодаря предварително! П.С. Разгледах няколко такива теми в форума, но никъде не пишеше по какъв начин се свалят стъклата от вратата!
  24. Аз и за 02.05 също съм съгласен и часа ме устройва...
×
×
  • Създаване...