Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

lacky_boy

Потребител
  • От него общо

    71
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което lacky_boy е написал

  1. А при мен на контакт и на място в повечето време е на 1000, но не се форсира. Поне щях да го усетя, това е голяма разлика. Но понякога се оправя, макар и не за дълго. Нагоре отчита коректно. Вече не обръщам внимание. СТРАННО
  2. Жена ми използва тази фирма Печат и сме много доволни. Цените са много добри, като се има предвид, че там където аз работя шефа ми прави обикновенни визитки за по 0.30лв. а той е много стиснат. На жена ми са страхотни визитките и етикетите за шоколадовите изделия и пак са на същата цена. Търси Ралица Ценкова, мисля че е управителката.
  3. lacky_boy

    Разход на гориво

    За съжаление немога още да се похваля.т.1 - редовна смяна (Шампион, пробвах и с други). т.2 - минах през BRC на "Капитан Списаревски", бяха коректни, мериха, въртяхя и казаха ОК е. т.3 - май това ще е решението на проблема ми. След около 2000 км. и какви ли не опити, резултата е без промяна. Градско - 14л/100км, извънградско - 9-10л/100км.
  4. Преброихме се (3 членно семейство) и ми отне около 30 мин. Системата те поправя за грешки, но трябва да четеш всичко. И за какво да го правя онлайн, като така или иначе пак ще дойдат до вкъщи, за да им дам кода? Реално, ако дойдат до вкъщи ще ни вземат данните за не повече от 30 мин., онлайн пак толкова.
  5. Изпратени. Накрая майката го каза най-добре, за детето и сърцето.
  6. lacky_boy

    зимни гуми

    Извинявай колега, не съм се изразил правилно. Интересувам се от марката AVON, дали някой има впечатления. Но засега много оскъдна информация и не чак толкова добри мнения за зимните гуми.
  7. lacky_boy

    зимни гуми

    Всъщност колеги и аз съм заинтересован от тези гуми. Очаквам мнения.
  8. lacky_boy

    Разход на гориво

    Колеги ще ме ориентирате ли каква марка въздушен филтър да взема? Търсих във форума, но не намерих нищо за 30мин. и ми е по лесно тук да попитам. Благодаря.
  9. lacky_boy

    Парктроник?

    Аз сам съм сложил 3 парктроника с по 4 сензора-задни (China), на мен, на жена ми и на тъщата. Работят вече 2год. и ми струваха по 50лв/бр. и около 2ч. работа на кола. Монтажа е елементарен, а смея да твърдя, че съм скаран с токовете, но се справих перфектно. Трябва ти само бормашина. Колите са на по 12-15г. така че не ми пука много за броните, предвид факта колко помага парктроника при паркиране особенно за Каризмата. Ето Сайта Забравих да спомена, че се справят отлично. Даже и когато ти изписва 0.00м. имат аванс от 10см. Това сигурно е за тези които се мислят за много добри шофьори ;)
  10. Извини моето невежество, но винаги ли от там дърпа въздух, или само докато е студен двигателя? Когато загрее и отвори втория кръг, не би ли трябвало да почне да взима въздух от друго място (например от под калника)? Или греша.
  11. Ок, ще си призная, че имам и карам и двете коли. Днес, след 2 седмици в сервиз (първо едната, после другата) за ремонт по окачването, равносметката е, че цените са еднакви. Няма да обобщавам какво точно са сменяли, защото не съм много наясно. И на двете се чуваше тропане от предницата и платих по 200лв. за еднакви неща, мисля. Сега са ОК. Другите консумативи като масло, ремъци, филтри, ролки и т.н. са на сходни цени. Но, когато карам Мицубишито се чувствам по уверен. Стабилен и то мноооого повече от VW, динамичен, икономичен и много ТИХ двигател, хубаво табло и интериор, красива външност и ОГРОМЕН багажник. Заради всичко това, винетката е на неговото стъкло залепена. Единственото сходство между двете е, че се наричат автомобил и вършат еднаква работа, но с различна степен на удоволствие. :mitsu-smiley:
  12. Ако акумулатора е бил много близо до него, това би ли повлияло на разхода на гориво?
  13. Здравейте колеги, Днес смених крушката на габарита на фара и се наложи да преместя акумулатора, тогава видях този отвор който не знам за какво е. През цялото време е бил запушен от акумулатора.
  14. lacky_boy

    Разход на гориво

    За мое голямо съжаление, разхода си остава над 14/100 в София.
  15. lacky_boy

    Разход на гориво

    В момента това съм направил и тези дни ще видя резултата и в градски условия. Извъградско вече е 8.5л./100км. след тази намеса по кранчето. Завъртял съм го 1/2 оборот, но по магистралата след 100км. малко се мъчи.
  16. lacky_boy

    Разход на гориво

    С АГУ за моноинжекцион съм. Доста четох във форума и мненията бяха, че двигателя не е претенциозен и разликата е минимална между двете АГУ-та. Сменям редовно въздушен филтър, свещи, масла, но уви. Незнам какво друго да предприема. Приемам факта такъв какъвто е.
  17. Два СМС-а и от мен за това прекрасно дете. Малко е, но от сърце.
  18. Два гласа и от мен за сладура. Успех и поздрави за щастието което Ви е сполетяло :icon_thumbup:
  19. lacky_boy

    Календар 2011

    Колеги, моля сложете пак банковата сметка, за превод за календара. И е хубаво, както на предишната снимка да пише "Фен Клуб Мицубиши".
  20. ИМАМЕ ЦЕХ ЗА ТОРТИ, БОНБОНИ, ЗАХАРНИ И ШОКОЛАДОВИ ФИГУРИ. Помагам на жена ми Елица Божинова Нейният сайт, да прави торти и бонбони и да представлява България на международни състезания, но работя като Мениджър Продажби в Айсгард ООД (ICEGUARD) Сайта, системи против лед и сняг на датската фирма DEVI. Ние сме вносители. За Мицубиши Фен Клуб - ОТСТЪПКИ Забравих телефона: 0888 53 92 94 Елица Божинова (и тя е фен на Мицубиши)
  21. Няма да пропусна 1бр. и за мен.
  22. Благодаря на всички които отделиха от времето си, за да прочетат поздравите ми към дъщеря ми. Просто исках да го направя някъде където, наистина има стойностни хора и ще разберат колко е важно това за един родител. :icon_clap:
  23. Честит Рожден Ден, любов моя. Да си жива и здрава, и ти благодаря затова, че ни разбираш и помагаш. Мама ти направи две разкошни торти. МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ.
  24. lacky_boy

    Разход на гориво

    И аз да си напиша разхода на ГАЗ на автомата: 14/100 градско и 10/100 извънградско. Странното е че, когато я сложих при Армянов, даваше 12/100 градско и след около 2000 км. го качи и закова. Ходих да го настрои няколко пъти, но без успех. За него АГУ-то е перфектно. Ходих и при DJ-Пламен, замери всичко, но при него всичко е ОК. Както и да е, като се има предвид, че карам в София, пак ми е по изгодно, но ми се иска отново да е 12/100.
×
×
  • Създаване...