Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

Jim Crow

Потребител
  • От него общо

    34
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Jim Crow е написал

  1. Преди седмица се сдобихме с един прекрасен звяр. 2,5 V6 ot 2001 г. Акумулаторът му е за смяна. Какво можете да ме съветвате като параметри (и евентуално марка), което да задоволи потребностите на този автомобил.
  2. Имам Carisma GDI '98 вече втора година и когато я купихме не бях аз този, който се погрижи за зимната й подготовка. Сега трябва да сменя антифриза - мислех, че ще се справя сам като разпитам тук. Но катоо чета, че трябва и от радиатора, и от двигателя, май е по-добре да си я закарам до сервиз, та да я промият хубавичко.. Да ми препоръчате марка антифриз за тоз мобил?
  3. Браво! Като се замислим даваме какви ли не пари за какви ли не глупости.. Нека зарадваме някой друг малчуган :icon_clap:
  4. Точно!! На срещата я разгадахме и оправихме :icon_rock:
  5. Jim Crow

    Реклами

    бачка си системата - аз направо ръката си сложих - но трябва да е на режима когато вдига стъклото само отведнъж.
  6. Аз пък имам друг проблем. Не може да се отваря самата вратичка за резервоара... дърпам отвътре бутончето, чува се че прещраква (т.е. това дето колегата му се е отлепило си е здраво), но не отваря вратичката сама (трябва с помощта на някой). Като го отворихме видяхме, че една желязна джунджурия се е отлепила/счупила/паднала.. и не знам как трябва да е правилното й положение, та ще помоля някой с Каризма ГДИ '98 ако може да снима около резервоара (с отворена капачка, да се виждат щипките, които прищтракват и затварят) за да видя как трябва да се напасне, че въображението ми сега не стига... Благодарско предварително!
  7. Jim Crow

    Реклами

    Гледах няколко из youtube и попаднах и на това: някой да знае дали работи при него тази система anti-trapping??
  8. Jim Crow

    Смяна масло Carisma

    Около 188000
  9. Помня, че някъде из форума бях чел, но не мога да намеря сега къде... каква е разликата между ECO и * (и има ли разлика в разхода на гориво)? Кое кога може да се използва? Извинете ако въпроса е много глупав, но ми е много интересна разликата между двете състояния за климатика
  10. Jim Crow

    Смяна масло Carisma

    И аз бях чел, а и всеки ми разправяше, че за моята Каризма GDI било най-добро 10W40.. И какво се оказва - да слагаме 0W30 или 5W30, така ли?
  11. Jim Crow

    Горене на масло

    Моята я взех на 172000 и сменях филтрих, масло, ремъци, та карах, карах и към 180000 се оказа, че имам малко масло (при първата смяна не разбирах нищо и не бяхме сигурни дали тоя от сервиза не е сипал по-малко количество, щото втория източи от колата не повече от литър масло...) Сега съм на около 185000 и имах съмнеия, че май наистина гори масло. Последния път пича й наля почти до горната граница и преди месец като я мерих беше почти сантиметър по-надолу и се уплаших, че гори... налях и около 150мл. и ч измерих преди седмица на абсолщтно равен терен и беше 1-2мм над горната.. може преди това да съм я мерил на лек наклон, не знам, може и да не гори, а просто аз да съм объркал... но все пак мисля да мина през Милен за един обстоен преглед в близкото бъдеще като се опарича А и ако километрите са били реални като сме я купували - при мен си ги чукна 180000 ..
  12. Защо ще се налага често изправяне?
  13. 205/45/16 звучи добре, но се чудя пък дали да взимам широчина 205 или 215 - каква ще е разликата, на какво ще повлияе? vladimirov ми написа параметрите които също ми трябват, но пише че може и да се бърка - някой друг има ли да каже други цифри или са си тези?
  14. Jim Crow

    Carisma Tuning

    Дори и чистачките й са боядисани Красива е, искам да я барна така моята, само без спойлер и без това на фаровете
  15. Jim Crow

    Carisma Tuning

    А аз искам за една модификация да питам относно огледалата.. моите са черни, каризмата ми е сив-металик. Какво мислите за сиви огледала с мигачи? Но пък тогава мисля, ще трябва и дръжките на вратите да сменя за да си паснат (моите сега са черни)
  16. Jim Crow

    Горене на масло

    Оф аз ви обърках Пламен и Милен.... а и бях забравил че се пишеш DJ Tymbi... Плам, можеш ли да откриеш проблема, че съм от София и ако ти не можеш да ми помогнеш - тогава да се мятам до Пловдив
  17. Jim Crow

    Обороти - Климатик

    На мен GDI в София си ми показва 10.2
  18. Добре, аз сега съм с гуми 195/60/14 86Н Carisma GDI 1.8 Искам да взема 16-ки лети, какви размери за гумите бихте ми препоръчали Приятел ми казва следното: 215/40/16 205/40/16 На програмката на сайта ми изкарва, че най-големите за моята кола са 6х15 - 205/50/15
  19. Jim Crow

    Горене на масло

    carisma GDI 1.8 Ще питам Милен
  20. Опасявам се и съм почти сигурен, че мотора си гори масло (а и самото масло си е черничко)... В един сервиз ми казаха, че ще излезе доста солено и по-добре да си наливам на 1000км колкото си гори... Имате ли подобни проблеми?
  21. Jim Crow

    Обороти - Климатик

    Благодаря ви, явно ще трва да му подосаждам на Милен
  22. Здравейте - карам Каризма GDI 1.8 от 98-ма и искам да си купя лети джанти за лятото. Та ако може някой да ми каже следните параметри на колата: колко ни е междуболтовото растояние? колко е централния отвор? и ЕТ?
  23. Jim Crow

    Обороти - Климатик

    Аз пък имам друг проблем.. много играят като понякога си сваля и до 10-20, случвало ми се и да гасне... :( Малко помощ, че съм на 20 и карам отскоро..
×
×
  • Създаване...