Премини към съдържание

jordaniv

Потребител
  • От него общо

    24
  • Регистрация

  • Беше тук

За jordaniv

  • Рожден ден 02/10/1983

Интернет контакт

  • AIM
    jordaniv

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    carisma, outlander

jordaniv's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. jordaniv

    Привет от мен.

    Понеже не може да се направи полица на английската регистрация, оставяш празно място за регистрационния номер, като попълниш двигател номер и номер на шаси. Отиваш в КАТ регистрираш и се връщаш при брокера да ти въведе новия регистрационен номер (поне аз така регистрирах 2 автомобила) иначе с транзитните номера е загуба на пари и време.
  2. jordaniv

    Привет от мен.

    Няма да имаш никакъв проблем с регистрацията. Всичко от което е нуждаеш е английския талон и българска застраховка. МОТ-то важи и за тук и дори не е нужно да минаваш преглед. Цялата работа струва 60лв. Ако колата е акцизна се иска документ за платен акциз. Това е цялата процедура. Ако искаш да я продаваш или да я прехвълиш на друг човек се прави един фиктивен договор за покупко-продажба, (на български и дори не трябва да е нотариално заверен, понеже в Англия нямат нотариуси) представяш го в КАТ и избягваш всякакви такси за прехвърляне на колата. Надявам се да съм ти помогнал по някакъв начин. Ако имаш някакви други въпроси по тази тема пиши. :icon_dance:
  3. Хайде оставете някакъв мобилен телефон да може да се намерим. Оставям моя номер ако не ви се пише ;) 0885 009 789 0894 271 442
  4. Задължително съм там! Като се има предвид какво караш, не мисля че ще имаш конкуренция.
  5. Двигателя мит ли е? Аз имах същия проблем, в смисъл такъв че когато взех колата двигателя "светеше". Като набия спирачките, оборотите падаха и докато спра колата гаснеше но след седмица-две се оправи от само себе си.
  6. jordaniv

    Лизинг

    От къде знаеш че някой няма да злоупотреби. Не знам, аз лично така се разбрах с представителя на Хипо Алпе Адриа, дори той ми даде идеята за това. А да те питам само, какво би направил ако си загубиш ключа? Да ти кажа ли ? Една седмица ще чакаш да можеш да седнеш пак в колата си.
  7. jordaniv

    Лизинг

    Аз само да Ви светна как става работата с ключа - правиш най-евтиното копие и даваш него :good:
  8. pepper а знаеш ли каде се намира датчика за температурата?
  9. Това се казва HP clear и е хубаво винаги като купуваш кола да го направиш, въпреки че повечето дилъри(автокъщи) си го правят сами. Ако колата има Full service history, HP CLEAR и има стегнат вид, купувай не му мисли. В Англия колите или са поддържани много добре или са пълни кочини, няма нещо по средата.
  10. Предницата е уникална, обаче отзад леко ми прилича на алфа ромео не знам точно кой номер беше. Относно прототипа направо нямам думи :first:
  11. С десен волан оправяш ли се ?
  12. Ако вземеш GDi, после няма да искаш да се качиш на друго. При положение че ти харчи 7-8 градско се губи смисъла да слагаш газ.
  13. jordaniv

    Carisma Tuning

    Така си е, съгласен съм :icon_thumbup: няма да правим цигански работи я. Може и малко да се пораздуе, но не прекалено.
  14. jordaniv

    Carisma Tuning

    Въпрос на гледна точка. Има хора които умират да правят това на колите си(аз не съм от тях), ама едва ли не, казаното от вас излиза че ако й сложиш едни 17" със един ксенон + някакво крило(спойлер) и да смениш страничните огледала със тези които имат вграден мигач и врати стил диабло, това няма да й ходи на колата ........ хайде моля ви се. Не говоря за цялостна промяна на визията, а за проста смяна на няколко неща, с което колата се изглежда по-нова с няколко години плюс това че като минеш от някаде всички си чупят вратовете :D :icon_thumbup: :icon_rock:
  15. jordaniv

    Carisma Tuning

    Ето малко идеи за маниаци, които имат желанието и възможността да пипнат тук-там Tuning site След като влезете в сайта кликнете на галерия
×
×
  • Създаване...