Премини към съдържание

vladimirche

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което vladimirche е написал

  1. Здр колега интересуваме дясно задно стъкло ( малкото което не се сваля като триъгълник а не голямато ) ?

  2. Здр колега интересува ме на задната дясна врата малкото стъкло което не се сваля ?

  3. vladimirche

    Покупка на Galant 2.5

    Някъде да има качени снимчици на Галанта на SLX ?
  4. И аз имах същия проблем, извадих механизма отвътре се е пооронил, сожих една тънка пластинка от вътрешната страна и още карам така около 8-9 месеца.
  5. Цената е висока ли или ?
  6. vladimirche

    Покупка на Galant 2.5

    Сигурно е така за това за мен мисля, че си е по-добре Каризмичка бензин като тази: http://www.mobile.bg/11305301557935742
  7. vladimirche

    Покупка на Galant 2.5

    Мда такава хубава кола не е за всеки ( вкл. и за мен ). Ако има дизел след 2000г. ръчка, кожа и автопилот ще е идеална !
  8. vladimirche

    Покупка на Galant 2.5

    SLX не отговаря явно не иска да продава на този етап, но днес получих mail че галантът е все още наличен така, че не е заминал. Но ме интересува голяма ли е разликата в разхода от Carisma GDI до този 2.5 автомат ?
  9. Колега съвет от мен само GDI - нисък разход ( 5л.- надълъг път, 7 - комбиниран ) данък 25.80лв. ( поне на моята )и е много динамична за габаритите си кола. А от тия който си показал ми хареса само 5-тата от горе на доло ! Успех с избора колега !!!
  10. vladimirche

    Покупка на Galant 2.5

    пуснал ли го е тук в форума за продажба ?
  11. Здравейте колеги. Мисля да се прехвърля от Каризма на Галантец и съм си харесал един : http://www.cars.bg/u265664. Накой нещо знае ли специално за този, ако го е виждал, пробвал, заглеждал и тн... всичко ще ми е от полза. Благодаря предварително!
  12. vladimirche

    Окачване

    Не ти трябва такова нещо !!!
  13. vladimirche

    ДЖАНТИ

    Още ли спамите тема дето ако е човек вече да е в 1-ви клас ( на 7 години ) ? Затворете я, ако някой друг не търси пак железни джанти ?
  14. Колега ще пратиш ли снимки на джантите който продаваш с малко повечко инфо, благодаря предварително!

  15. Кат искаш да е по-мощна, бърза,динамична, но пак икономична какво чакаш ти - GDI си вземи ти!
  16. дай си майла да ти пратя снимка.

  17. vladimirche

    Carisma дизел или GDI?

    Лично аз нямам нищо против дизелите ( никога и не съм имал лична " нафтова печка ", винаги съм бил на бензинова горелка ) ама си пред. GDI-то, и то при положение, че харчат почти еднакво а в момента дизепа е и по скъп !!!
  18. Значи колега според коментарите по горе, ако имаш излишни парички ( в таз криза и то доста ), намираш си добро купе на каризма ( бензиново пред. за пред., без или с блокирал двигател ), намираш си двигател от ленсър с турбина за пред. слагаш го на купето което преди това си подсили и газззззззз. А GDI-то само си го караш кротко и да смуче горивцето!!! p.s. Така поне ще направя аз когато имам повечко парички!!!
  19. vladimirche

    Разход на гориво

    Разходът си ти е нормален за това с какво скорост, колко хора и с климатика всичко ти е ок. Аз съм стигал и до 4.8/100 обаче с 80-85 км/ч.
  20. А как се разбира, че е време за чистене на нагара ?
  21. Та последно къде в София е най-добре с по-добро стъкло и на по-добра тарифа се сменя стъкълце, че next week съм аз наред а все още не съм се ориентирал ?
  22. Одраскани, поочукани, огледалца колеги ... това е нещо нормално, а на мен : " Тази сутрин повече от 10 леки коли и джипове, паркирани пред блока на улица „Дондуков,” осъмнаха с нарязани гуми. Някои от колите са с по една срязана гума, но има и такива, на които са повредени и четирите гуми. „Рязано е с нож и направо зверски” – оплакаха се потърпевши собственицr, които тази сутрин купуват и сменят гуми. Нанесени са щети за хиляди левове. Една гума на лек автомобил струва около 90 лева, а на джип – 300 лева. Живеещите в блока нямат обяснение какво е провокирало вандалската акция. Според тях тя не е адресирана към определен човек, а е просто вандализъм. Най-вероятно престъплението е извършено около 1 часа тази нощ, тъй като по това време живеещи на първия етаж чули странен шум. " Добре, че 3-те диаманта си го държа в гаража, но фордчето дет го кара жената пострада с една гумичка - пардом с 90лв.
×
×
  • Създаване...