Премини към съдържание

dilqn

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което dilqn е написал

  1. dilqn

    Иридиеви свещи NGK, Галант 2,5

    Колега оправи ли се колата ти? От какво излезе?
  2. dilqn

    Газ за Галантния

    Здравейте колеги!! малко ще отклоня темата, искам да попитам някой имал ли е проблем с Газ-та. Имам Галант 2.5 - 163к.с сложиха ми ГИ и след 4 дни нормално каране изведнъж изгуби обороти (в движение). Смених кабели, капачка на делко, палец и свещи - DENSO ik20tt. -На бензин прекъсва, дави се и като мина 2500 оборота се оправя. А на газ едва потегля и до там.... :help: :help:
  3. Търся комплект кабели за свещи за Лансер 95 1.6 113к.с.
  4. Много добра тема :first: . вчера ми се случи нещо подобно: както се прибирам от работа и превключвам от 4-та на 3-та и лоста по същия начин само напред и на зад с тази разлика че и съединителя ми отказа (педала потъна на цяло). Но извадих горната помпа почистих я, сложих я обратно, долях течност и обезвъздуших - и проблема със съединителят се оправи. Но сега остана този проблем с лоста та взех да гледам из форумите какво пишат и имаше мнения от рода на скъсани жила и т.н. , утре ще пробвам това което си направил и ще видим какво е. :icon_blush: :plane:
  5. Някои може ли да ми каже кой кабел на какво отговаря при касетофона.Щото дадох да ми свържат CD(преди тва нямаше никакъв касетофон),но бушона за осветлението на таблото изгоря и кабела уж за маса на CD-то се разтопи. Моля ако знае някой нека ми помогне колата е LANCER`93
×
×
  • Създаване...