Премини към съдържание

yasen

Потребител
  • От него общо

    21
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което yasen е написал

  1. yasen

    Старият Lancer...

    Не говоря за изостанали бройки,а за съвсем редовен модел.Паралелно с него продаваха и новия лансер.За момента не съм сигурен,но миналото лято си го имаше в салоните.
  2. yasen

    Старият Lancer...

    Честито колега Със здраве да си го караш.Искам да ти кажа че в Египет това е един от най разпространените нови автомобили.Този модел там все още се продава.
  3. yasen

    Въпрос

    Пробвах но нещо не успявам да ги изпратя :(
  4. yasen

    Въпрос

    Здравейте Съжалявам че занимавам останалите участници във форума тъй като темата ми е адрисирана само към Milen_z и DJ Tumbi. Да мина по същество.Харесахме за баджанака няколко Спейс Стар-чета някои от които в София,а други в Пловдив и всички те са със бензинови ДВГ.Та въпроса ми е може ли да разчитам на вас за преглед преди покупката? Поздрави
  5. yasen

    Прибиращи се огледала

    Ако някой се интересува ще попитам в Евро старс.Може би няма да откажат.
  6. yasen

    Лош късмет...

    Жалко за колицата,но живот и здраве да е.Гледай поне със застрахователите да се оправиш.
  7. yasen

    Зимна среща

    Дали е възможно да добавите още 2-ма?
  8. Пиемам критиката, когато е градивна.
  9. Здравейте, След дълго умуване и аз се реших да стана собственик на Лансер. Месец и половина го карам и вече стана почти на 5000 км. Надявам се че ще ме приемете в отбора Поздрави.
  10. Здравей МираБел, Сивия Лансер с номер ЕН5654 е мой :D Живея в 477А с/у детската градина.Може да пием кафе ако искаш.
  11. yasen

    Мнения за Grandis

    Колеги,имам още два въпроса: 1 Как стоят нещата с частите при гаранционна поддръжка ,защото разбрах че бавно пристигали ако стане нещо непредвидено. 2 Как се държи автомобила зимно време.Казаха ми че е леко неустойчив.
  12. yasen

    Мнения за Grandis

    Лелееее 5 месеца.То си е 1/2 година.Как може други марки да идват максимум за 50дни?
  13. yasen

    Мнения за Grandis

    А колко се чака и не е ли скъпичка поддръжката?
  14. yasen

    Мнения за Grandis

    Сблъсках се с първото си разочарвание.Отидох в балкан стар и попитах за ван с 2,4 бензинов двигатил и ръчни скорости ,но ми отговориха че ще има след половин година сиреч декември. :icon_n_giljotiini: Май няма да се кара Grandis
  15. yasen

    Мнения за Grandis

    Пропуснах още един въпрос. :bang: Къде се прави ванчето?
  16. yasen

    Мнения за Grandis

    Някой има ли представа скъпа ли е поддръжката на този ван?
  17. yasen

    Мнения за Grandis

    По принцип говоря за чисто нов автомобил с гаранция.Евро Старс е местният дирър в Русе.А би ли ми казал кой е DJ Tumbi. Поздрави
  18. yasen

    Мнения за Grandis

    Благодаря за инфото колега.Справям се с руския и ми беше интересно за какво е мнението на руските колеги.Доста изчерпателни мнения хвалебствени при това.Като гледам май везните клонят към тази марка и модел.Не знам как стоят нещата със сервиза на Балкан Стар,но пък от друга страна се познавам с Евро Старс-Русе.При покупка ще сепохваля Поздрави
  19. yasen

    Мнения за Grandis

    Днес видях един лилав на бензиностанцията.Разприказвахме се с човека.Доволен е ,но и неговия е дизел, а аз се интересувам от бензиновия. Но като гледам май са голяма рядкост.
  20. yasen

    Мнения за Grandis

    Благодаря за инфото.Можеш ли да ми кажеш какви са проблемите със спирачките.Аз карам доста ,а имам и малко дете което често возя.Чудно ми е че тези автомобили са малко по пътищата.Факт е че получих отговор след седмица ,а за лансера има мнения всеки ден.
  21. Здравейте фенове на марката. Живо се интересувам от модела GRANDIS.До сега нямам никакви наблюдения от марката и тъй като изкарвам доста време в автомобила ме интересуват всички подробности.Ще бъда благодарен за отзиви, съвети и мнения от запознати.Дано първоначалната ми преценка за добър автомобил да се окаже правилна и аз да се присъединя към групата.
×
×
  • Създаване...