Премини към съдържание

BakoTaso

Потребители
  • От него общо

    14
  • Регистрация

  • Беше тук

За BakoTaso

  • Рожден ден 02/01/1982

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    pajero pinin

BakoTaso's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Докато бях с 10 в 40 доливах на всеки 3000 км по половин кило масло .Сега с 5в30 на 5000 не е мръднало и грам.
  2. Масло си сложи 5W30 ,аз бях с 10в 40 и не работи така добре.откакто го смених мотора не се чува. Лампата ГДИ еко ще ти светне когато караш икономично,най - вече свети на дълъг път при нормална скорост. Разхода може и да падне -моя дава 11 зимата ,лятото пада до 9-9.5 ,ама си зависи как го караш ,с много ручкане ще харчи. Иначе поздрави за колата много е добра ,аз 4 години карам такъв и съм много доволен.
  3. Здравейте, мойо пининче е 1.8 и градско ми дава 10-10.5.Извънградско ми пада до 8 ,но обикновенн го карам с багажник отгоре иначе е около 7.При нормална скорост де,иначе се каява доста ако се ръчкаш.Успех на всички.
  4. Лошо за мойта колица ,и тя е от Италия и тя гори масло,ама си върви добре.Дали така изглежда от вътре?
  5. До сега никога не е гаснала, ама смених маслото с 5в30 и май сега трака страшно на място като е.Май се п...х с това масло а? ?
  6. От както съм го взел пинина си има проблем с оборотите ,но не постояно та си мисля дали не е от горивото нещо.Иначе то както слойих истински свещи и лули спря да прекъсва ,но тресенето на ниски обороти остана.Всъщност се тревожа да не стане по-голям проблем някякъв иначе това не ми пречи много.
  7. Здравейте ,сега смених маслото на пинина с 5в30 GENUINE ,не занм да ли съм уцелил и дали става ,но първите ми впечатления е че май трака повечко.До сега бях с 10в40 на кастрол и после на мобил,и пак си потракваше.Като покарам още ще видим,дано се оправи.
  8. Здравейте ,трета година карам пинина 1.8 гди.В началото му сипвах 98 на лукойл,после 100 октана на ОМВ -харчеше ми 11 градско и 9 извънградско.Случайно заредих 95 на лукойл веднъж и забелязах че ми падна разхода с около 1,5 и на двете,пък и колата тръгна по-добре. Сега слагам 96 на петрол и от време на време на еко и съм доволен 9,5 градско и 8 извънградско.И си върви прилично.
  9. Не съм ги чувал -какви са и колко пари е един 75 ампера,и къде се намирате Вие :rolleyes:
  10. Гледам стария е 75 ампера ,по скоро се чудех дали има значение марката ,дали български или чужд някакъв
  11. Здравейте колеги,извинявайте за тъпия сигурно въпрос ,но дали има значение марката на акумулатора за 1.8 ГДИ., дали митцубиши препоръчват нещо или да взимам каквото ми падне.Мерси.
  12. gdi е двигателя.Прочетох темата и горе долуразбрах че май е нормално да играят така оборотите. Иначе скоро му смених свещите с njk ,там по каталог каквито му излизат ама кабели нямало на мойта-направо било закачено.Прекъсваше ми като набирах но след смяната на свещите всичко е ОК.Карам я с 100 октанов от омв или този най мощние на лукойл,ама май не било хубаво- вие кажете.Иначе си върви добре малко бавно набира май ама нямам база с друга джипка такава.На 5 след 80 км направо излита. Харчи към 12 градско и 10 извънградско ама не го жаля много.Иначе извънградско ми падна до 7 с бавно каране.
  13. Здравейте. Наскоро се сдобих с пининката и съм доста доволен.Имам обаче проблем при ниските обороти-нещо не е както трябва ,та се чудя куде да ходя на диагностика.Ходих на едно две места ама трябвало някаква приставка и не могат да ми разчетат компа.Също така реших да я поразкрася малко нещо ролбарче ,степенки ли там как се викат е така за келешлък.Ако знаете къде и колко ще е супер. За пръв път карам Мицубиши и не съм много наясно къде каво има та се надява, да ми помогнете.Мерси предварително
×
×
  • Създаване...