Премини към съдържание

hadgi

Потребители
  • От него общо

    13
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    Варна

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Pajero Pinin 2.0 GDI

hadgi's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Виж По нашите морги. Дори да не са в Стара Загора можеш дасе договориш да ти я пратят по куриер. Аз си взех разни неща от тук: http://kumanovo.cars.bg/?t=cars&filterOrderBy=0&showPrice=&mode=&brandId=57&cartypeId=0&categoryId=0&fuelId=1&conditionId=3 Имат две за части.
  2. Забравих да пиша какво се случи с този ми проблем. В крайна сметка един познат с автосервиз ме заведе да закачат колата на компютър в сервиза на Бош който е над метро. Там откриха грешката. На първо четене не я видя, но след това се зарови някъде из паметта и откри грешка в бобината на трети цилиндър. Предполагат, че или бобината от време на време сдава багажа или кабела прекъсва понякога. За сега смениха бобините на първи и трети цилиндър и се разбрахме като светне пак лампата да отида пак за да видят къде ще даде грешка. До колкото разбрах така ще разберат дали е от бобината или от кабела. Препоръчвам ви този сервиз за компютърна диагностика. Момчето беше много учтиво и не ми взе и един лев даже ( може би защото ме заведе моя познат, който често работи с тях).
  3. Здравейте, Днес ми се скапа акумулатора. Купих нов, монтирах го и започнах процедурата за настройка, която си бях изтеглил от този форум. Спазвам всичко както съм го правил и предни пъти, когато съм откачал акумулатора, но този път щом стигна до момента в които да запаля двигателя без газ, за да мине през всичките си режими нещо не ми се поучава. Двигателя не иска да запали без да подам газ. Като подам малко газ запалва в началото оборотите играят малко , но след това се спират на около 600-700 и се успокояват там, но точно 4 минути. След това леко спадат и колата гасне. Поне десетина пъти разкачах акумулатора, но все едно и също. Пробвах на четвъртата минута да подам леко газ и двигателя не гасне. но в момента в който отпусна газта и пак загасва. Всичко това го правя на загрят двигател както си пише в инструкцията. Става въпрос за Пинин 2000 кубика. Има ли някой идея от къде идва проблема?
  4. Аз ходих при Слави - сервиз Йоан. Ходил съм няколко пъти при него и съм доволен, но за това не можа да ми помогне.
  5. ОК ще пробвам и другаде да видим какво ще кажат. Благодаря за отговорите.
  6. Аз го знам правилния човек, ама нямам път от Варна за Пловдив, че да направя една профилактика.
  7. Здравейте, Преди време карайки на дълъг път на Пинина ми му светна лампата с двигателчето на таблото. Спрях веднага и огледах (до колкото разбирам), но не открих нищо тревожно. Понеже температурата си беше нормална и не се чуваха странни шумове продължих пътя си и се прибрах. На другия ден лампата беше изгаснала, но въпреки това отидох в сервиз. Там го вързаха на компютър, но казаха, че каквото и да е било, не се е записала грешка в компютъра. Това беше лятото на миналата година, но миналия месец, отново на дълъг път лампата пак светна, а на другия ден беше угаснала. Та въпроса ми към знаещите е: На какво може да се дължи това и има ли нещо притеснително?
  8. Здравейте, Лампата на таблото ми SRS свети постоянно. Прочетох всички теми във форума за този проблем и мога да обобщя че: - предния собственик не ми е казвал да е удряна, и да са сменяни еърбеци(склонен съм да му вярвам) - не съм слагал аларма - не съм разкачвал акумулатора - скоро не е мита вътре. Единственото, което срещнах в темите като причина, и е правено, е че предния ден се прибирахме от София, и с жена ми се сменяхме да караме и сме местели седалката. Та въпроса ми е към кого мога да се обърна във Варна за решаване на проблема? Разбрах, че трябва да се направи диагностика и да се види каква грешка дава. Кого бихте ми препоръчали във Варна?
  9. Аз за Милен четох във форума много добри отзиви, ама не мога в момента да се грабна от Варна и да отида до Пловдив. Ако някой ден ми се отвори път на там непременно ще го посетя. А някой с такова джипче може ли да сподели какъв разход му дава?
  10. Здравейте, от няколко месеца съм горд собственик на Mitsubishi Pajero Pinin GDI 2.0, дълга база .Купих го от собствениците, които го бяха подържали много добре. Джипчето е на около 70хил. км., на 60 хил. са му подменили ремъци, масла, филтри - изобщо всичко каквото трябва. Когато го взех лятото ми направи впечетление, че харчи доста, но си помислих, че е заради климатика. Сега го засякох без климатик. Изгорих един резервоар, като половината километри са градско, другата половина - междуградско. Направи ми разход около 12.7 литра на сто км. Та въпросът ми е, това нормален разход ли е, и ако не на какво може да се дължи. Прочетох всички теми за Пинин в този форум, и разбрах, че една от причините може да са свещите. Може ли някой да каже на колко километра се подменят свещите ( не знам дали предните собственици са ги сменяли, но не видях в документите, които ми дадоха да има фактура за свещи). Благодаря предварително на тези, които отговорят на въпросите ми. П.П. Между другото съм много доволен от Пинина - срахотно джипче.
×
×
  • Създаване...