Премини към съдържание
Моля всички потребители да си сменят паролите поради спам във форума!

krasi atanasov

Потребител
  • От него общо

    31
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което krasi atanasov е написал

  1. Колеги,интересува ме,мога ли сам да си нулирам индикацията за изтичане на сервизното обслужване.
  2. Опитах, но нищо не стана...
  3. Вчера демонстрирах на децата че ел.стъклата като са в движение на горе и срещнат някаква преграда(например ръка)спират автоматично.Ама нали им е интересно айде на-горе айде на-долу и задно дясно стъкло си изгуби автоматичното сваляне и качване,като го движа прави ход около 8-9 см и спира,след което трябва пак да задържа копчето и пак 8-9 см.Та дали е някаква защита която мога да нулирам или е за сервиз.Колата е новия Лансер 2008г.
  4. Маслото го смених на 8000 щото колата стана на 1 година.Имам и друго обяснение за високия разход колата се кара по 10-на км. на ден и реално мотора не може да загрее.Леле колко съм смотан за 10 км на ден да взема да си купя нова кола. :icon_n_blowup:
  5. Колега няма смисъл да изключваш от скорост,автоматичните кутии са предвидени точно за такъв цикъл на работа.Карам изключително и само автомати от 14 години и до сега съм нямал случай да изключвам скоростите.Относно разхода и моята дава 15-16 л.градско и то при нормално каране без влизане в центъра,казват че като се разработи ще спадне ама вече 9000 км си е все същия,знам ли може още да не се е разработила.
  6. krasi atanasov

    Лош късмет...

    Добре че си жив и здрав,ламарини се правят.
  7. Да сте живи , здрави и преуспели през 2009г.
  8. Уважаеми колеги дано ме разберете правилно но не мисля че е уместно да коментирате в открит форум начина по който се отварят най лесно колите ни.Все пак тази информация я четат и индивиди с корисни цели.Предлагам тези коментари да стават на лични.
  9. Здравейте колеги,от известно време наблюдавам разхода и нещо не съм във въсторг.47 л.=309 км/48л.=315км и 45=306 км,общо взето това е от последните 3 зареждания.Става въпрос за 1.8 SVT intense на 6400км.винаги го карам с 100 октанов бензин в градски условия.Тази вечер го заредих с обикновен 95 пък да видим колко ще покаже.
  10. Преди 2 месеца и аз ползвах техните услуги и не съм доволен за две неща 1/цвета на бронята е различна от цвета на купето,е верно това се забелязва само на слънце под ъгъл но мен си ме дразни 2/пребоядисах лайсната под вратите щото я одрах на островче и като си я взех забелязах че е отлепена от горната страна , направих рекламация и ме уведомиха че са сложили оригинална двойнолепяща лепенка :icon_doh: а никой в сервиза не се е сетил да погледне че два щифта са деформирани и не държат лайсната към купето. Но пък ми казаха че ще я направят за 5 дни и си удържаха на думата.
  11. krasi atanasov

    Tропане отзад в дясно

    Още нищо не съм проверявал,но като се поосвободя ще трябва да я свърша и тази работа :icon_blush:
  12. krasi atanasov

    Tропане отзад в дясно

    Привет,ами и аз от няколко дни го чувам това тропане.През седмицата ще направя преглед на тампоните на задния мост и амортисьорите.
  13. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Колега единствения начин спирачките да не ти ловят при потегляне е да натиснеш и двата педала с двата крака, само да уточня че автоматик се управлявава единствено и само с десния крак.Ако нее това те съветвам да се консултираш в сервиза.
  14. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравей колега ,първо искам да те поздравя за автомобила.Със здраве да си го караш и много приятни моменти с него. Сега по темата 1.Зависи как те кефи да караш,аз лично не намирам смисъл от ръчния режим,освен като спускам по нанадолно за да си отбия скороста. 2.Круиз контрола по принцип е да ти поддържа скороста по дълъг участък от пътя,можеш и в града да си го включваш ама я си представи след потегляне от светофар набираш до 50 км/ч(тази система работи над 45 км.ч) включваш круза и хоп дупка,съвестен колега който ти отнема предимство или друг светофар и ти натискаш спирачката и язък що си си играл с копчетата да го включваш. 3.За това не съм се замислял но пък и да се притесняваш за такива неша няма смисил.И аз от начало се чудих как да си запазя колата в заводския и вид но няколко малки драскотини от съвестни колеги които като си отварят вратите не внимават каде ще се спрат ме отказаха. 4.Несе притеснявай и 20 пъти да ги вдигнеш до 5000 няма да навреди на двигателя,това се прави с цел плавното сработване на частите в двигателя и при евентуален дефект да няма по сериозни щети по колата и пътниците. Дано съм ти бил полезен. и умната по пътищата.
  15. krasi atanasov

    Минах 1000 км

    Привет.във вторник минах на този преглед-22.04.08г.Процедурата е е следната-в понеделник се обадих на приемчика и си оговорих час за следващия ден към 11.00 ч.Оставих колата и след 1,30 мин ми се обадиха че всичко е наред и да си я взема.Като оставяш автомобила те предупреждават че прегледа може и да се забави.За прегледа нищо не се заплаща,само се разписваш на касата и готово.Искам да отбележа че служителите се държаха много учтиво и търпеливо отговориха на всичките ми въпроси.Дано съм Ви помогнал.
  16. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Колеги относно музикалната система нещо не схващам,навсякъде пише 9 говорителя а аз намирам само 7.Пищялки 2 отпред до стъклата на вратите,2 на предните врати при краката,2 на задните врати и 1 буфер в багажника.Та два броя ми се губят,що така ?
  17. Колеги в голяма диалема съм.Искам колата да ми е винаги чиста. Автомивките са три вида: 1/Безконтактно миене +при миенето не се осъществява физически контакт с боята и така не се получават драскотини -при системна употреба хрома потъмнява а боята става матова 2/С паростуйка и гъба +хрома не потъмнява и боята не става матова -получават се гадни драскотини от песъчинките които се задържат в гъбата и от това следва че поне два пъти в годината трябва да я пастирам 3/Автоматични четки +става най вързо,хрома не потъмнява и боята не става матова -заради такова миене на Бенца сега ще пребоядисвам цялата лява страна Е колеги дайте съвет как да си мием колите за да им се радваме на хубавия външен вид.
  18. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Поздравления,със здраве да я караш и много приятни моменти. :drinks:
  19. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Здравей колега,със здраве да си я караш.Аз съм със същия автомобил и искам да те питам дали при движение над 30-40 км/ч чуваш шум в купето все едно караш по назъбен асвалт със зимни гуми,щото на мен ми се стува че доста бучи за нов модел кола.Когато карам по нов асвалт шума значително намалява но пак се чува,да ли пък нее от нископрофилните гуми?Иначе колата е супер,много и се кефя.
  20. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Честито колега дано новата придобивка ти донесе само приятни емоции. :drinks:
  21. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Благодаря Ви колеги за хубавите пожелания дай боже всекиму нова кола :mitsu-smiley: . ами отговора е че съм член на мерцедес клуба(mbclub.bg) и на 21.22 и 23 имахме събор в месноста Върховръх в Родопите и аз не се стърпях да го тествам(от Балкан Стар направо на събора),трябва да Ви кажа че всички бяха очаровани от колата и такъв тест-драйв му дръпнаха че се наложи да се уговарят и за София.За автомобила още не мога да дам пълноценни отзиви щото до 1000-1500 км трябва да се спазват ограничения до 3000-3500 об/мин ,макар че по магистралата 3500 оборота са = на 170 км.ч.За 450 км комбинирано каране-магистрала,планински път и градско изразходва 45л.Малко ми се стува че е шумна колата и доста твърдо вози но за спортен тип автомобил сигурно е нормално.masterix- прав си аз бях(по едричкия :icon_angel: )с един приятел тамън си го взимах.Още веднъж Ви Благодаря.
  22. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    Благодаря колеги ,http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230501 сега съкровището трябва да се вижда вече
  23. krasi atanasov

    Имаме си Mitsubishi Lancer

    На 21.03.08 в 16.45 подкарах дългоочаквания Лансер 1.8 CVT Intense.Много се кефя. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230501
  24. Едно въпросче-има ли някакви ограничения в оборотите и скороста при нов автомобил щото преди 12 год.взех ТОФАС ШАХИН (турски Фиат)и изричните инструкции бяха да не вдигам над 60 км/ч поне до 2500 км.При Лансера дали ще е същото.
×
×
  • Създаване...