Премини към съдържание

genikar

Потребител
  • От него общо

    101
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което genikar е написал

  1. Бензин 1.6 след 2002г е много добър вариян но трудно се намира,тази година съм продал два такива и два дизелови. Ако имаш интерес след около седмица чакам дизелов 2002(фейс)в добро състояние,червен на 162000км.. внос само от австрия и германия..
  2. Tърся да купя оригинално стерео за Спейс Стар 2003г. За инфо, на лс. или в темата.
  3. Сменях си фаровете на Аутландера и пускам старите на продажба на почти символични цени спрямо новите.... http://genikar.snimk...s/farove.818241 http://genikar.snimk...818241.33182650 фаровете са с напукани стъкла но здрави нямат никъде счупено .. 250лв стоповете са нацяло здрави без забележки... 150лв за двата
  4. мисля че имам но ако можеш снимка или номер поне
  5. genikar

    Табло за галанта

    Моят галант е 2.0 и нямаше никакъв проблем с таблото просто го монтирах и то си заработи само без осветлението.Съжалявам че не мога да помогна по нататък но моя приятел този който ми го върза не е в България в момента!
  6. genikar

    Табло за галанта

    Какво значи ТОТАЛКА
  7. genikar

    Табло за галанта

    точно там е проблема както казах самото табло си работи!
  8. genikar

    Табло за галанта

    Не не съм дал колата 3 месеца а само таблото но той не се е занимавал по цял ден с него защото ходи на работа а само когато има време,между другото таблото си ставаше без никакви проблеми само не му работише осветлението,всички уреди си работеха перфектно. Проблема беше че не светеше но той го направи, каза че било елементарно!
  9. genikar

    Табло за галанта

    Колега ето снимки съответно на 1 2 3 4 5 предавка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=40...mp;pid=13557132 но да се има на предвид разликата в гумите която не е малка на 100км. ми показва с 10 по малко! снимките ги правих сутринта в 7.45
  10. genikar

    Табло за галанта

    Е не, благодаря, 3 месеца за едното табло??? Абсурд е,нямам толкова време ............ Че аз за 3 месеца ще направя Галанта ми космически кораб бре............с монитори,управлявани с едва ли не лаптоп и РГБ графичен интерфейс вместо табло, с ДВД системи, парктроници с камери за предно и задно виждане и кво ли още не ............ А и с теб още тогава стигнахме до заключението че не си струва усилията , а не че е невъзможно........ QUOTE(Estilian @ 10.11.2008 - 09:36) <{POST_SNAPBACK}> Единствените по-продължителни тестове по този въпрос открих в официалния форум на Мицубиши за Русия. Там бяха изгорили едно десетина табла, правейки опити. Единият твърдеше, че има схема, която да конвертира сигнала, но така и не я е завършил. С две думи - трудна задача. Проблемът е, че не просто пиновете са различни (тоест и буксите), но и сигналът идва в друг формат, поне по това, което братушките пишеха. Точно за това ставаше дума............. мислиш ли, че ако беше лесно аз нямаше да го направя? Тази работа я почнах още преди 2 години вече и след 1 месец работа разбрах, че не е толкова лесно (бих казал че е много трудно) да се направи тази интервенция........... дори още тогава се опитах да си разработя ново табло с LCD дисплей, подобно на проекта на Ага, но усилията не си струваха просто, а сега предвид това че има алтернатива (твоята) още повече намаля желанието да си направя таблото......... Е все пак аз го направих,а ти тогава каза изопщо да не се захващам с това щом ти не си могъл !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rtfm:
  11. genikar

    Табло за галанта

    Ами да ти сигурно си работил в NASA може и да го направиш не се и съмнявам нали си най отворения! :icon_clap:
  12. genikar

    Табло за галанта

    Да с 2.0 съм но не съм обръщал внимание,но моя показва грешно заради гумите колата оригинално е с 14цола а сега е с 17.
  13. genikar

    Табло за галанта

    Е споделете как става, че има и други с интерес към такива табла. Разбира се, ако не е тайна Ми да ти кажа колега ама като не знам,таблото ми го направи едно момче,любител жичкаджия но си игра с него 3 месеца! Снимките са от телефона и са с много лошо качество http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39...mp;pid=13527970
  14. genikar

    Табло за галанта

    Аааа а казваше че не може,всичко може стига да има кой да ти го направи !!!!!
  15. Да ви се похваля колеги - напук на някой :icon_doh: който казваха че не може да се монтира оптитронно табло на галант преди 2000г. Аз го направих - сега вече моя галант е с такова. Снимки ще кача по-късно! :good: Забравих да се похваля и с това, че вече е и с черен кожен салон :mitsu-smiley:
  16. Съединение-Ямбол 9.5л. средна скорост 130км. Смесено около 11л.като повече градско в Пловдив.
  17. Тази без да я видим се нагмезди,искала да става галант и тя!!!!!
  18. Ето малко от на галантите в Съединение дано ви хареса! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=38...mp;pid=12844133 .
  19. Ето малко и от мен http://media.snimka.bg/3244/012742941.jpg http://media.snimka.bg/3244/012742949.jpg
  20. genikar

    Галант не пали

    Чиста случайност :good:
  21. genikar

    Проблем с колата

    Стартер ,проверете го !
  22. genikar

    Да се похваля с ксенона

    H1 H7 H3 на цена от 150лв комплект с 1 год. гаранция.
×
×
  • Създаване...