Премини към съдържание

Kamen Jordanov

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

За Kamen Jordanov

  • Рожден ден 05/04/1966

Местоживеене

  • Град
    Varna

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    паджеро 2.5 tdi
  • Интереси
    запален съм по моторните спортове,предимно ФОРМУЛА 1...

Kamen Jordanov's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Здравейте отново!В началото на декември миналата година споделих за ужасните вибрации в купето на Паджерото ми.Накрая проблема се прояви и искам да споделя ,в случай че някой се сблъска с подобна неприятност.Значи при високи обороти нямаше проблем,но при по ниски не се траеше....докато една сутрин(добре че се случи в града)джипа рязко се изфорсира,изгуби мощност и отдолу нещо "изтрщя"!Добре че се разминах с най-лекото за което си помислих-скъсала се беше главинката на феродовия диск на съединителя.Смених с нов комплект и въпроса бе решен...ако съм очаквал че тези вибрации може да са от това...и се тормозих близо месец..а и по новогодишните празници пътувах доста и през някой от проходите ако се беше случило???Та така...Чао!
  2. Здравейте отново! Снощи споделих за проблема си със странните вибрации на Паджерото ми(2.5ТД,93). Сутринта тествах на равно и се оказа ,че трябва да го понастъпя за да не се получава този неприятен резонанс. Днес бях в два сервиза и колегите не откриха нищо, което може да е причина за това. Балансирах отново гумите, няма луфтове по каретата на карданите, не е съединител, няма проблеми с ходовата част, също и с ауспуховата система....и нищо...а си карам както обикновено, но резонира....Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
  3. Нека се включа и Аз.Мой приятел пробва с нови пружини ,но не се получи...изненадата дойде като сложи пружини от "старото"Паджеро(с кръглия фар),,,вдигна се много...но споделя ,че има чувството,че е леко нестабилно...мисля че няма смисъл да сменяш амортисьори в този случай..
  4. Ами относно гумите-"преобух"го преди 20-на дни и са балансирани...Възможно ли е да е паднал баланс и чак толкова да тресе???А не смятам че е от ниска скорост-карам си го както винаги и затова се изненадах от силните вибрации.... Но като се замисля наистина тресе само на 5-та и то изчезва чак около 80-85км/ч....Също така и аз мисля ,че не би трябвало да има значение на коя предавка съм,но е факт... Утр ще гледам да пробвам на "чист"път за да тествам по-спокойно...
  5. Здравейте,колеги!Тази вечер,прибирайки се от работа установих,че като включа на 5-та предавка се появяват странни и доста силни вибрации...Забелязах също,че на други предавки като че ли не се появяват.Пробвах да увелича скоростта и усетих .че при около 80 км/ч вибрациите намаляват осезателно.Като снижа скоростта се появяват отново.Някой дали знае каква е причината?...Може ли да е каре на кардан?Или е нещо друго?Благодаря предварително!
  6. Някой знае ли колко литра събира резервоара на "Паджеро II" 1993 г.? Благодаря предварително! Колега, не пиши само с главни букви!
  7. :icon_clap: Благодаря много! :icon_thumbup:
  8. Pajero-то ми е 2.5 tdi,93г.Термометъра за температурата в купето е "замръзнал" на -(минус)25градуса.Някой знае ли какъв може да е проблема при положение ,че отчита вярно външната температура.Благодаря предварително!
  9. :icon_clap: Много благодаря! :icon_thumbup:
  10. Завчера питах дали някой знае откъде взима сигнал оборотомера на Pajero 2.5tdi`93
×
×
  • Създаване...