Премини към съдържание

nikolai

Потребители
  • От него общо

    11
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което nikolai е написал

  1. поръчвам 1 готварски комплект, 1 черна тениска ХХL, 3(три) дамски потника - черен, бял и червен.
  2. Браво!!! Това става за девиз на клуба! Може и във визитките да влезе. Мицубиши избрах когато вектрата буквано се разпадна, в рамките на две седмици, след десетгодишна вярна и безпроблемна служба(изключвам ръждата). Търсех автомобил който да не е седан, да не е комби("катафалка" според номенклатурата на жена ми), да е достатъчно надежден и да е на приемлива цена. В един автосалон попаднах на Спейс стар, от там стигнах до клуба и благодарение на ценната информация, придружена от изключителното положително отношение на привържениците на марката , реших, че това е колата. Сега освен тричленно семество с багаж, вътре возя и два велосипеда, като дължината на колата е само 4,03м., а разходът на нафта за 420км. градско и 400 извънградско общо 820км. е средно 5,03л. на 100км.!! Според мен това е невероятно удобен и икономичен автомобил, нищо, че е с френски двигател и сглобяван в Холандия. Важно е, че концепцията е на Мицубиши.
  3. не, но нищо не пречи да се набележи едно прилично заведение с по- голям паркинг и други екстри, където всяка седмица или на друг интервал от време, естествено след някаква договорка със собствениците, колегите да могат да се събират, без постоянните уточнения къде, кога и в колко часа. нещо като минаването през магазина, кръчмата, еврофутбол или кой както го разбира. важното е да имаме усещането за общност, възможността за директен контакт и бърза реакция на проблемите. дори минаващите инцидентно през града биха могли да разчитат на евентуална среща или помощ, в случай, че мястото е добре обозначено и във форума. не е зле такива места да се обособят и в други градове с компактно присъствие на фенове на марката.
  4. :icon_clap: дано не ми се налага!
  5. Разгледах го, но не мога да го изтегля. Как може да се изтегли и да се разпечата?
  6. Какъв се оказа проблема и как го отстрани?
  7. До момента не съм имал никакъв проблем с колата. От къде смуче въздух? Реши ли проблема? Как се справи? Някой помогна ли?
  8. Срещата вървеше добре. Жалко, че нямах време да остана до края. Но пък като ги видиш всичките 17-18 мицубишита строени на паркинга - голям кеф. Браво на организаторите, браво и на членовете! :icon_thumbup:
  9. честито! и аз от два дена съм с таква кола 1,9 did. много е удобна и лесно се свиква. имам усещането, че жената ще ми я свие скоро защото много й хареса. пожелавам на всички безпроблемно каране. :drinks:
×
×
  • Създаване...