Премини към съдържание

Янко Костов

Потребители
  • От него общо

    5
  • Регистрация

  • Беше тук

Всичко което Янко Костов е написал

  1. Пратих го за ремонт вече при един човек от Русе. Срещу 80 лв щял да го направи с 1 година гаранция. Колко взима Милен? И дава ли гаранция? Вероятно това е слабо място за модела, понеже където и да питах, всички го бяха продали. Един ми писа, че го има. За 40 лв го дава. Но от Колт 1.1 двуврат. Моята е 1.3 с 4 врати, не знам дали има значение. А за бутона за аварийните мига ли когато са пуснати аварийни или не?
  2. Здравейте, Colt маниаци! Ето, че и аз се сблъсках с проблемите на дисплея. Като дам на контакт, в 99% от случаите дисплеят не светва веднага. По някое време светва, после се губи пак, премигва на моменти, свети много слабо или изобщо. Часовникът си натиска минутите сам и на практика вече не е часовник. Какво да го правя? Бях го вадил тези дни, но дотам. Търсих да си купя втора употреба, но не намерих. Някой да даде връзка с Милен, че не излиза профилът му. А може и проблемът да е в кабелите, не знам. Защото като го извадих и размърдах, се оправя понякога, като го сглобя и след малко пак прекъсва. Вече ми иде да го изхвърля, много ме дразни. Също да кажете за бутона за аварийните. Купих колата преди 4-5 години и досега не беше светил този бутон. Извадих го, сложих му нова крушка и когато пусна фаровете, той свети. Като натисна аварийните обаче, не мига заедно с тях, а си свети пак постоянно. Така ли е и при вас или при мен е сбъркано нещо? И може ли това да е причина за дефектите на дисплея или няма връзка (според мен не би трябвало да има връзка, но не съм наясно).
  3. Здравейте! Имам нужда от помощ! От известно време колата ми прави проблем. Colt 2007. От няколко дни насам през ден прави следното: като запали, след секунда две гасне. При последващо палене започва да тресе, няма мощност и свети check engine. След 3-4 палене-гасене се оправя, но лампичката свети още известно време след това. И това до следващия път. Тази сутрин направих кратко видео https://youtu.be/hsMQk9KQAyo При натискане на газта, оборотите не превишават 1500. След 3-4 палене-гасене се оправя и си има ряз и уж е добре. Но от какво се получава този проблем? Говорих с един майстор, вика трябва да го направи проблема когато е при мен колата. То да не е по желание?!? Или пък ми я остави вика, да я паля сутринта аз. Но то не го прави по едно и също време. Прави впечатление, че на първото палене е добре. Като загася за малко и пак като запаля, става това, но не всеки път!
  4. Здравейте! Имам нужда от помощ! От известно време колата ми прави проблем. Colt 2007. От няколко дни насам през ден прави следното: като запали, след секунда две гасне. При последващо палене започва да тресе, няма мощност и свети check engine. След 3-4 палене-гасене се оправя, но лампичката свети още известно време след това. И това до следващия път. Тази сутрин направих кратко видео https://youtu.be/hsMQk9KQAyo При натискане на газта, оборотите не превишават 1500.
×
×
  • Създаване...