Премини към съдържание

MiroKinta

Потребители
  • От него общо

    15
  • Регистрация

  • Беше тук

Интернет контакт

  • AIM
    miroslav_karaqnev

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    mitsubishi lancer 1.5i

MiroKinta's Постижения

Начинаещ

Начинаещ (3/14)

  • Първа Публикация
  • Сътрудник
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Лелееееееее, направо не мога да повярвам. Няма оттърваване от този клас и това си е :D

  2. MiroKinta

    Проблем с Лансер 4G15

    а и като пипам маркучите които влизат в купето не бяха много топли ... да не би радиаторчето ?
  3. MiroKinta

    Проблем с Лансер 4G15

    добре с това ли се обяснява това, че като вкарам от оборотите започва да духа още по студено ?
  4. MiroKinta

    Проблем с Лансер 4G15

    стига бе няма ли някак начин ? да не би да е въздух ? не ми се иска сега да я правя
  5. Здравейте колеги, Проблема ми е с лансерче 1.5 90 година, от известно време няма парно :(. Значи много странно, когато върти въздуха само в купето е горе долу наред, но тогава прозорците се потят и дам ли му да вкарва въздух отвън - студ. Значи знам, че трябва да сменям гарнитура на главата и че губи малко вода но... доливам течност редовно не мисля, че е от това. Какъв може да бъде проблема и как да го разреша? Дали трябва някак да прочистя системата (което никога не е правено) и как ? Или може би е задръстено радиаторчето на парното? Не знам, но вие как мислите ?
  6. MiroKinta

    Lancer 1.5 12v ...

    Брат карал съм го с 200 от Враца до Мездра. 20 км мисля, че е някаде. Ама с тия 13-ки е много нестабилно при подобна скорост. Между другото онзи ден пак го ударих, отзад престилката е пострадала. :rolleyes:
  7. До Леденика е добра идея, ама трябваше по раничко, докато има повечко сняг . . На горе много се дърпа ръчката, зимата почти всеки ден се "пързаляме" като малките дечица :D
  8. спирам тоя лансер 89 година по средата на улицата на аварийни с ключовете на него ако на някой не му изнася да си го премести :icon_thumbup:
  9. Вижте сега, за какво ще седиме по бензиностанцийте не мога да разбера . Дайте да се видим на лукойл и да идем малко по надолу, по пътя има прекрасно заведение :icon_thumbup: . Чевермето се казва, врачаните го знаят тука . Ще седнем така спокойно на блага приказка това онова и ще видим какво ще ни дойде на ум .
  10. казвате дата и час и всичко е ясно :icon_clap:
  11. MiroKinta

    Lancer 1.5 12v ...

    Колеги ... проблема мисля, че е уреден горе долу предлагат ми colt 97 година, син, 1.6 90 кончета със същите екстри за 2500 лв... мисля, че офертата е добра и ще изчакам малко, да събера парички и да си го взема. А до тогава ще си карам лансерчето, поне е в движение и мисля да спра да набутвам пари в него. Неможе да искам да направя кола 89 година и да хвърля по нея е така 1000 лв при условие, че ако я набутам нея и още 1300-1400 ще карам с 8 години по нов автомобил от любимата ми марка :mitsu-smiley:
  12. MiroKinta

    Lancer 1.5 12v ...

    Мерси за насоката, моето возило и твоето нямат много общо, поне на пръв поглед доста лъскава красавица си имаш А относно този човек - за него съм чувал и знам, че преценява нещата много... ще му пиша и евентуално ще се разберем с него какво точно ще правим... дано да ме зарадва
  13. MiroKinta

    Lancer 1.5 12v ...

    От Враца съм ... Колата е 89 година модела е лансер мотора е 1.5 пълна инжекция 4g15 се води. Относно докторите те тук просто нямат край. Немога да преценя какво да правя по скоро Описаната по горе ситуация не е много ведра за мен Снимки ще кача утре няма проблем просто в момента не съм го снимал
  14. MiroKinta

    Lancer 1.5 12v ...

    току що направих следните сметки: гумички на клапаните - 40 лв + смяната амортисьори 2 бр. задни - 200 лв + смяната ( tokiko ) повдигачи - 50 лв + работата дистрибуторна капачка - 30 лв + кабел към бобината горивен и въздушен филтър - 50 лв проблема с картера - 50 лв (сваляне и поставяне на нова гарнитура + силикон) заден калник - деруга с ключ много гадно изглежда - 50 лв + работата предна престилка - 60 лв с боядисването и поставянето масло и маслен филтър - 50 лв ходова част - 100 лв + работата изпарител за газовата уредба - 60 лв ( моментния е за смяна) Това са точно 740 лв .... чудя се просто най-сериозно дали изобщо да влизам в този филм petyo ... какво би казал след изброеното :icon_blush:
×
×
  • Създаване...