Премини към съдържание

VR46

Потребители
  • От него общо

    9
  • Регистрация

  • Беше тук

Местоживеене

  • Град
    София

Информация за профила

  • Пол
    Мъж
  • Кара
    Outlander XL 2.4MIVEC

VR46's Постижения

Присъстващ

Присъстващ (2/14)

  • Първа Публикация
  • Начален Разговор
  • Първа Седмица
  • Един месец
  • Една Година

Спечелени Значки

0

Репутация

  1. Колега, Малко късно виждам темата, тъй като не влизам често, но все пак да споделя защото карам точно такъв. 08ма, 2.4 бензин с газов инжекцион и CVT. Газовия инжекцион му е монтиран на 30 хил., сега е на 185 вече и не съм имал едно ходене в сервиза освен за обслужване. CVT-то е малко дразнещо, леко флегматично и му убива мощността, и както се изказаха преди мен, ако му даваш много газ лятото, прегрява и изписва Slow Down, и като го покараш 2 мин. на 120-130 и се оправя..бях се притеснил в началото, защото си го натискам бая по магистралите, но реално нищо лошо не му се е случило..чупливи..ок, нека са чупливи, ако карат по 200 хиляди км., не виждам нищо ненормално да се счупи и да се ремонтира. Така че съвета ми е да си прецениш, защото знаеш че е въпрос на късмет на какво ще попаднеш, но от моя опит за 185хил. имам сменяни само консумативи, амортисьори и дискове (което пак са си консумативи реално ) Успех
  2. Здравейте, При продължително каране на дълъг път, и повече натискане на газта по баирите, вече втори път ми се случва да започна да чувам виене, което почти сигурно определям от скоростната кутия - при 'сваляне' на предавка с 'перата' виенето се засилва, респективно - на по-висока предавка намалява. При леко охлаждане (дори без спиране, просто по-кротко каране няколко минути) виенето спира. Проверих нивото на трансмисионното масло, ок е. Сменяно е преди 20К километра. Въпроса ми е дали трябва да се притеснявам и да я карам да отварят кутията, и има ли какво да направя междувременно, тъй като ми предстои пътуване около 1500-2000км с него? Благодаря предварително!
  3. Благодаря, значи да поръчвам нови направо.. Мерси
  4. Здравейте, От известно време бутоните на мултифункционалния волан спряха да светят. Работят, но подсветката угасна. Въпроса ми е дали е възможно да има бушон само за тях, или по-скоро са изгорели или трябва директно да сменя и двата панела (ляв и десен) със всичките копчета. Благодаря предварително.
  5. Здравейте, При преминаване през дупка или легнал полицай, някъде в задното окачване се чува скърцане. Може ли да ме ориентирате от какво би могло да бъде, тъй като при последния преглед в сервиз ми казаха че всичко си е ок. Благодаря.
  6. Благодаря за препратката. И все пак от темата не ми стана ясно дали реално имам фабрични дневни светлини и е необходима активация, или се нуждая от допълнително инсталиране на модул..
  7. Колеги, не ми стана ясно, фабрично има ли модул за дневни светлини в какъвто и да е вариант, или е необходима доработка?
  8. Здравейте, От седмица съм собственик на Аутлендър 2, 2008 година бензин автоматик. Не съм убеден в нивото на оборудване, което имам - 18ки джанти, без навигация, без кожа, 7-местен. Въпроса който имам е дали имам фабрични дневни светлини, които се пускат по-специфично и при мен са деактивирани, или след като не съм ги забелязал, въпроса ми е глупав Благодаря предварително!
×
×
  • Създаване...